Tudni akarjátok, hogy kik a zsidók a Jobbikban?
#Jobbik #nemzet #hazafi #Vona Gábor #Novák Előd #Szegedi Csanád #Gyöngyösi Márton #nemzeti oldal #Hegedűs Tamás #Kollár Tímea
2013. júl. 12. 19:42
1/30 anonim válasza:
Ez nem hiteles és olyanok csinálták, akik szeretnének a Jobbik riválisai lenni.
2/30 anonim válasza:
Egy facebookos oldallal akarsz forrást adni...ne haragudj de leestem a székről a röhögéstől :D xĐ
3/30 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nagyon is hiteles!
Csak sokaknak kényelmetlen.
2013. júl. 12. 19:45
4/30 anonim válasza:
Mindenki tudja, a vak és süket jobbik-hívőkön kívül.
5/30 anonim válasza:
A németes hangzású vezetéknevek gyakoriak Magyarországon.
Nichter, Sneider nem tipikus zsidó név.
És az miért lenne baj, ha zsidók?
6/30 anonim válasza:
Kérdező...nem furcsa, hogy beraktad kulcsszónak a nagyobb nevű Jobbikosok 80%-át? FUCK LOGIC! Ment a jelentés mert ez provokatív és neked is Kamu királynő ;)
7/30 anonim válasza:
Csak belenéztem, de szerintem egy cseppet sem kevésbé hiteles a Metapédiánál, sőt. Mondjuk, annál nem nehéz hitelesebbnek lenni, hogy "mi mondjuk meg, ki a zsidó".
Egyébként meg nekem teljesen mindegy, kik a zsidók a Jobbikban. Ugyanis nem vagyok antiszemita. :D
8/30 anonim válasza:
Amúgy meg kit érdekel, hogy melyik zsidó és melyik nem?? Szerintem rajtad kívül senkit...bár te is olyan 11 év körüli lehetsz ha facebookos forrásokat adsz...
9/30 anonim válasza:
6, nagyon félek, és mit jelentesz, hogy nem vagyok félanalfabéta jobbikos?
10/30 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy most egy kérdést írtál ki, nem pedig reklámot helyeztél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!