Miért mondják, hogy Bajnai Gordon és az MSZP is egyszer le lett váltva, miért hiszitek azt, hogy később nem akarjátok majd újból?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 13:58
1/9 anonim válasza:
Micsoda kérdés. Te nem láttad, hogy mit műveltek 8 évig? Főleg Gyurcsány idejében.
2/9 anonim válasza:
Ezt nem vágom. Miért hiszem azt, hogy nem akarom őket újból? Mert nem és kész.
Nem vagyok idióta, mint a legtöbb magyar, hogy elhatározzak valamit, aztán 2 hét múlva meg már homlokegyenest szembemegyek azzal, amit eldöntöttem...
3/9 anonim válasza:
Én sem értem ezt a kérdést. Nem akarjuk újból leváltani vagy újból megszavazni?
4/9 anonim válasza:
Mert orbán mit művelt anno, aztán a sok birka mégis visszaszavazta.
5/9 A kérdező kommentje:
...később nem akarjátok majd újból leváltani?
2013. ápr. 24. 14:08
6/9 anonim válasza:
Így már értem. Szóval persze, hogy le akarják majd váltani, mert egy demokráciában sem marad egy párt örökre. A kérdés az, hogy már a következő vagy azutáni választás alakalmával. Orbánt is megint megszavazták és most megint le akarják váltani.
7/9 anonim válasza:
Mért akarnám újból, nem volt elég egyszer?
8/9 anonim válasza:
Mert az a távoli jövő zenéje, a jelen viszont ma van és a holnap is elérhető közelségben van. Távolabbra az emberek többsége, politikai téren legalábbis nem tervez.
9/9 anonim válasza:
Régi szép idők!! Pár éve még sokkal jobban éltem. Még a válság kellős közepén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!