Bajnai Gordon miért ellenzi a rezsicsökkentést?
Mert ez csak látszatcsökkentés. A szolgáltatók vagy ráterhelik más címen a lakosságra, Pl. a nagyfogyasztóknál emelnek. Ez majd a szállítási költségekben megjelenik, emiatt minden drágább lesz. Vagy a szükséges fejlesztéseket nem végzik el, embereket bocsátanak el stb.
De ez is azoknak kedvező, akik nagy házakban laknak.Egy átlagfogyasztónak havi 1-2 ezret jelent a csökkentés. A "gazdagoknak" akár havi 10.000.- et is.
Össze vissza erőlködve mosdassák a balibek Bajnait, miközben a nyilvánvalót nem látják!
Mi az hogy az adó Ft je iből másnak?
Pontosan hogy ezt a csökkentést a multiknak kell megtakarítani és mindent elkövet a kormány hogy ne háríthassa át az emberekre. Sőt! Pontosan amit Bajnai akar , hogy helyette a szigetelés stb legyen szorgalmazva, annak a pénzalapjának a nagy része megy adó Ft ből. Persze én ezt sem látom problémának, meg lehet csinálni.
Szerintem sokkal kézenfekvőbb hogy a nagytőke álla háta mögött. Ott vannak a kapcsolatai, az érdek köre, a lobbi, akik a kampányához a pénzt adják, ahová elkötelezett az egész balib oldal.
Oroszországot akinek a 140 millió lakója több gázt fogyaszt mint Európa 700 milliója,
Így van,mert lehet,hogy ott keményebbek a telek. Mint Európa legnagyobb részén,és itt jobban kivannak építve,elterjedve az energiatakarékos módszerek.Nem kéne magyarázni a nyilvánvalót,hogy libás a nép ellen bankok mellett van.
02:19! "Én panelban lakom távfűtés van és olyan adók és kamatok vannak a számlán hogy csak na.Mindent megadóztatnak kamatos kamattal!Az ember csak vervődik a saját verítékébe de ellőrébb nem jut."
Már bocsánat, de az adókat nem a szolgáltatók, hanem az állam találja ki. Emiatt az államnak, ha a saját f***ával akarja verni a csalánt, akkor adót csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!