Miben tatod jónak Bajnai Gordon munkáját?
Én személy szerint egy amatőrnek tartom.
Nem profi, ahogy itt az oldalon el akarják hitetni.
Nem tartom a munkásságát kiemelkedőnek.
Csak egy átlagos közgazdász , mint Gyurcsány , Bajnai volt elég ambíiózus , törtető , illetve jó kapcsolatai voltak (ami igen valószínű), és így jutott el ilyen magasra a miniszterelnöki székig.
Az MSZP-be elnöksége előtt is nagy befolyása volt.Ha olyan jó gazdasági szakember lett volna akkor nem így állna az ország , illetve nem úgy állt volna akkor.
Emellett miniszterelnöksége alatt ugyanazt az elfuserált társadalmi politikát folytatta , mint az MSZP.
Ha véletlen hatalomra kerülne, ami reméljük nem fog megtörténni.Én nagyon nem várnék tőle sokat.
Azt csinálta jól, amikor eltűnt egy időre.
Egyébként valahol azt olvastam róla nemrégiben, hogy (ha igaz), Gyurcsánynak gyerekkori pajtása, együtt nőttek fel, azóta is tartják a kapcsolatot, nemcsak üzleti-politikai hanem baráti-családi összejöveteleket is tartanak. Csináltak együtt olyan cégeket, ahol egymást váltva voltak vezetők, dettó, mint a miniszterelnöki székben.
Felháborító!!!!
önkormányzati vagy gazdasági miniszteri munkáját értékeljük? azt hiszem egyikben sem teljesített jól a gyurcsány kormány minisztere!
Igaz ami igaz, amíg volt hitelből pótolták a hiányt, addig nem volt gond...
Kíváncsi vagyunk ha az elmúlt 20 évben csak a szocik, szdsz lettek volna hatalmon, most hol járna ez az ország .....
Valahogy mindig leépítjük azt, amit nagy nehezen visszaépítünk . 2010ben se gondolta senki, hogy ebből a gödörből még van kiút, még is fentebb vagyunk, mint ahol voltunk 2010ben. 2015 kell megvárni, akkor jár le a imf hitel törlesztése...
Ott van nekünk a szakértői kormányok példái mind sikerországok napjainkban. görög, ciprus, szlovén, portugál, olasz példák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!