Miért akarja Bajnai Gordon és Juhász Péter a füves cigit és a "könnyű drogokat" legalizálni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 14:33
1/23 anonim válasza:
Valami forrást meg tudsz jelölni? mert ilyenről még nem hallottam!
2/23 anonim válasza:
Bajnai nem akarja, úgyhogy elvesztette a drogosait.
3/23 MolotovPunk válasza:
Bajnai biztos,hogy nem akarja.Ezt hol hallottad?
Én hallottam Bajnai nyilatkozatát,de teljesen mást mondott.
Azt,hogy esze ágában sincs legalizálni a drogokat.
A gyerekeit is féltené tőle.
Kedves kérdező már maga a kérdésed is hazugságnak tűnik.
4/23 anonim válasza:
Fura én azt hallottma hogy a fidesz akarja engedélyezni. Majd kiderül. Amúgy egy jó lépés lenne rengeteg plusz bevételt hozna.
6/23 anonim válasza:
Bajnai Gordon akarja, szokott drogozni. (Pedig illegális tett.) Juhász Péter pedig az indiai kenderét viszi magával.
8/23 anonim válasza:
Megy ám a hazugsággyár. Az Együtt 2014 ellenzi a legalizálás bármilyen formáját, ezt ők nyilatkozták. Juhász Péter magánszemélyként ott van, ahol akar.
9/23 anonim válasza:
Ebben a cikkben Bajnai neve egy képaláírásban szerepel egyedül, egy szó nincs arról, hogy bármit is legalizálni akar...ez a kérdés pont ugyanolyan, mint, hogy "Miért akar Orbán királyságot?" és "Miért akarja a Jobbik kiirtani a zsidókat?" kb. pont ugyanaz a valóságtartalma is...
10/23 anonim válasza:
Nem lennék meglepve, ha LiBajnai és a sleppje ilyesmit forgatna a fejében. Egyébként ha legalizálni akarná, akkor vélhetően ugyanazért amiért az SZDSZ és a többi liberó akarta: az aljanép szavazait megszerezni. És mivel csőcselékből van a legtöbb,így...
See how it workz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!