Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák előd várhatóan mikor...

Novák előd várhatóan mikor távozik a Jobbikból?

Figyelt kérdés

Én is Jobbik szimpatizáns vagyok, de Novákot ki nem állhatom.Egy primitív, bunkó megmondóember.

Éppen olyan, mint Deutsch Tamás a Fideszből vagy Szanyi Tibor az MSZP-ből.

Nagyon helyesen, Zagyva György már távozott.Novák előd mikor fog?

2014. ápr. 15. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Novákot én sem állhatom, de egyáltalán nem a Zagyva-féle kategória.Egyébként is ő egy nagyon fontos alapember a pártban, rengeteg mindenre befolyása van.Csak egy súlyos belső harc esetén lehet erre majd esély, akkor, ha a párt nagyobb része összefog ellene.
2014. ápr. 15. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Ez a Jobbik örök dilemmája, amiről itt megy folyton a vita: rasszisták, nácik, fasiszták, szélsőségesek stb (kérek mindenkit, hogy most ne kezdjünk el szavakon lovagolni), vagy sem.

Vona a választások előtt valamivel elkezdte középre tolni kicsit a pártot, mert érzékelte, hogy a radikális vonalat már teljesen kiaknázta, ez a szavazóbázis a győzelemhez kevés, meg kell szólítania másokat is. Ehhez viszont el kell vágnia pár nagyon fontos kapcsolatot, és ő maga is éppen csak próbálgatja, mennyi szavazót bukna el ezzel a régiek közül. A kérdés, összességében el tud-e szipkázni több szavazót más pártok ill. a bizonytalanok táborából, amennyit veszítene a szélsőségesekkel.

Az a baj, hogy ebben a saját szavazói is gátolják valamennyire, mert a legjobban a Jobbik állításait a jobbikos szavazók magyarázzák félre, nem a baloldal meg a Fidesz. Ameddig pedig Vona mond valamit, de a teljes szavazóbázis kiforgatja, addig mindenki tartani fogja a 3 lépés távolságot.

Pontosan az lenne a megoldás, hogy Vona tisztázza egyértelműen, mit is szeretne a pártjával, és ha szakítani szeretne a szélsőséges vonallal, ezt egyértelműen kifejezésre juttatni, és nem "ha akarom így értem, ha akarom máshogy értem" szinten kommunikálni. Ennek lenne a része Novák Előd szélnek eresztése is.

2014. ápr. 15. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
14%

Novák Előd egyszer már kilépett a pártból. A 2006-os tüntetések során egy nézeteltérés miatt lemondott mindhárom tisztségéről (az akkori elnökök: Kovács Dávid és Nagy Ervin tétlensége miatt). Később aztán Vona Gábor felkérte alelnöknek, a 2006. november 25-ei tisztújításon mégsem indult. Csak a turulvédő akciócsoport vezetését folytatta

Itt épp a rendőrök viszik el (jogtalanul):

https://www.youtube.com/watch?v=eVSOt9zah50

Ő volt az, aki molinót feszített ki a parlamentben, mert nem tűrte az igazságtalanságot:

[link]

A 2003. februári pártelnök-választás előtt mást javasolt elnöknek Csurka ellenében, aminek egyenes következménye volt, hogy MSZP-s ügynöknek nyilvánítva kizárták a pártból. A küldöttgyűlés jogszerűtlenségei miatt néhány társával bírósághoz fordult, mely megkésve bár, de neki adott igazat.

A Jobbik első komolyabb akciója a karácsonyi keresztállítás volt; a missziót ő indítványozta és szervezte meg.

Jó párszor indult ellene rendőrségi eljárás, így csak a 2007-es évben három különböző ügyében állapította meg bíróság jogerősen, hogy törvénytelenül állították elő. Egyik fő résztvevője volt a kuruc.info által szervezett úgynevezett „hídblokádnak”, amikor is a kormány ellen tüntetők sikertelenül próbálták lezárni az Erzsébet hidat.

Novák Előd egyértelműen a Jobbik zászlóvivője, az egyik legaktívabb hazafi és igazságpárti ember a mai magyar közéletben.

2014. ápr. 15. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, miért kell mindig utálni azokat, akiknek humorérzékük van. Nagyon messze van ez Deutch Tomikától, vagy éppen Kövértől, akik tényleg flegma, bunkó állatok. Aki a viccet nem érti, talán abban van a hiba.
2014. ápr. 15. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom Novák aktívsága miben merül ki, ugyanis csak kizárólag két témát skandál újra meg úrja meg újra. Semmi más nincs nála csak ez a kettő: Biszkubéla, és kommunista luxusnyugdíjak. Soha nem hallottam másról beszélni. Egyszer a parlamentben megkapta a szót egy mentelmi jog felfüggesztési ügyben, mint érintett. Ennek a reagálásnak nincs időkorlátja, mivel általában élni se élnek vele, ha igen, fél perc. 15 perc után (egyébként jogtalanul) úgy kellett lelőni, mert folyt a biszkubéla meg a kommunistaluxus-nyugdíjazás, aminek az égvilágon semmi köze nem volt a mentelmi ügyhöz. Szerintem ő még a teszkóban is kér: Jónapot, biszkubéla. 15 deka trappistát, kommunista luxusnyugdíj. Mint egy elcseszett papagáj.
2014. ápr. 15. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg minél hamarabb. Annál egy ostobább pitsabuta embert elképzelni nem tudok. Komolyan, ha megennék egy tányér betűtésztás levest, értelmesebb mondatokat fosnék belőle, mint amit Elődke valaha is mondani fog....
2014. máj. 17. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

"...de Novákot ki nem állhatom.Egy primitív, bunkó ...."

Mint a s'egg, öregem. Mint a s'egg.

2014. máj. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!