Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A budai palota felújítását...

A budai palota felújítását várhatóan mikor kezdik? Csak a Fidesz meg a Jobbik újítaná meg?

Figyelt kérdés

Az új Várkert Bazár nekem nagyon tetszik.

Már csak magát a palotát kellene visszaállítani olyanra, mint a bombázások előtt volt.

Az eredeti budai palota ilyen volt:

[link]

Látványtervek már vannak és tényleg ugyanolyan lenne, mint régen.

Abban biztos vagyok, hogy a Fidesz meg a Jobbik támogatná, ők szeretik az ilyen kulturális ,régi magyaros dolgokat.A baloldal viszont nem igazán szereti az ilyesmit.

2014. ápr. 3. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg ez lenne a legégetőbb probléma az országban???
2014. ápr. 3. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ha majd normálisan fog működni az egészségügy, az oktatás, vagy a rendőrség és minimálisra csökkent a munkanélküliség, akkor felőlem a költségvetésből a "kötelező" kiadások után fennmaradó összes pénzt is rákölthetnék a palotára, mert ezek a dolgok fontosabbak lennének szerintem.
2014. ápr. 3. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Dolgok, amik a jobboldaliak szerint fontosak: a teljesen jó állapotban lévő Vár felújítása, a történelmi állapot visszaállítása

Dolgok, amik a jobboldaliak szerint kevésbé fontosak: egészségügy, gazdaság, társadalompolitika, kulturális élet, nyelvtudás, európaiság

2014. ápr. 3. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerencsére úgy látom ebben még itt GYK-n is egyetértenek az emberek. 1998 és 2002 között az első Orbán kormány hány 10 milliárdot költött az Országimázs Központ működtetésére?? Az a baj hogy nincs az országban valódi jobb oldal. Csak két olyan párt aki tolja a populista nemzeti propagandát.
2014. ápr. 3. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azután, hogy Budapesten az összes, de legalább a főutak európai szintű állapotban vannak, esetleg néhány parkolóházzal a bevezető utaknál. Lehet, hogy a Fidesz/Jobbik/baloldal ezt nem szereti, de az átlagember biztos örülne neki.
2014. ápr. 3. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a régi palota túl hivalkodó volt, a mostani jobb.
2014. ápr. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!