Megtehetné ezt egy igazgató? Betilthatna ilyen dolgokat?
A sulinkban (egyházi jellegű) szárnyra kapott egy szóbeszéd, miszerint a mi drágalátos igazgatónk be szeretné tiltani a hungarista/rocker/metálos ruhákat. Gondolok itt acélbetétes bakancsra, fekete ill. katonai nadrágra, zenekaros ill. Harcos márkájú pólókra, pulcsikra stb. stb...
Megteheti?
ez nem "nagy arc" kérdése...csupán annyi, hogy fel tudsz normálisan öltözni, vagy nem? Nemhinném, hogy ha elmész egy állásinterjúra ilyen szerelésben, akkor nagyon örülnének neked. Egy iskolában igenis húzzanak egy határt az öltözködésben.
"A tenyerem viszket, amikor ilyen kis pöc$ök szaladgálnak az utcán csegevarás mindenben (póló, táska, pénztárca), azt se tudják ki volt, mit csinált, hogy igazából nem volt annyira jó fej." <- mert a nagy divatmagyarok mitől jobbak? 13 évesen szart se tudnak az országról, és jó részük a mindig megbízható és nem elfogult kurucinfóról szerzi az információit
Igen, fel tudok öltözni rendesen, ha kell. Állásinterjúra nem bakancsba megyek. Divatmagyar? Ha kimegy a divatból, akkor már nem lesz magyar? lol. Azért eléggé csapongasz a korokban nem? Egyszer állásinterjú, aztán 13 éves divatmagyar? Azokat, akik divatból csinálják, én se szeretem, nyilván. Viszont abszolút nem értem, hogy miért baj az, ha valaki büszke a hazájára, a múltjára.
Mellesleg én meg tudod kiket tartok az evolúció zsákutcáinak? A rotring-formára kigyúrt, mindenholpirszinges, csillámló rózsaszín(!) feszülőspólóba bújt gec1huszárokat.
Azért mégis kíváncsi lennék, hogy mit tettél le az asztalra eddig, amit én nem tudnék, mint korcs metálos.
21:48: Én teljesen fordítva tapasztaltam eddig. Én eddig csak olyat láttam, hogy che guevarás pólóban lévőket értek atrocitások, nagy-magyarországos ruhában lévőket még nem láttam volna, hogy megszóltak volna.
Ezek szerint jó környéken lakom:).
Félreértés ne essék nem vagyok baloldali, nem hordok ilyen cuccokat se pro se kontra, még a che guevara nevet is a googléből néztem ki, hogy hogy írják.
Abban viszont nem értek egyet, hogy aki nagy-magyarországos cuccokat, meg árpádsávos dolgokat hord az csak magyar lenne. Magyar mindenki, aki annak érzi magát, aki a himnuszt énekli, akinek egy hazája van csak, és egy cél élteti.
A hungaristák a magyaroknak egy szegmense, és ők igenis a szélsőjobbhoz tartoznak. Más az üzenete ha mondjuk valaki magyar zászlót tesz ki a házára, magyar ruhákat hord és mondjuk egy magyar címer van kitűzőként a ruháján, mintha nagy-magyarországos és árpádsávos dolgokat hordana.
Szerintem mindenki érzi, hogy politikai szempontból mi a különbség egy piros-fehér-zöld zászló, egy árpádsávos zászló és egy Nagy-Magyarország címer között.
Megsúgom, hogy a piros-fehér-zöld szalagomat is megszólták már, ami a szimatszatyromon lógott.
Amerikában ha zászlós-sasos dzsekiben vagy az miért nem húz egyik párt fele sem?
Azért Che Guevara nem csak egy kommunista állat volt. Mint embert én baromira tisztelem, mégsem vagyok kommunista. Az eszmék és a hatalom amely tévútra vitte.
Hatalmas poszter van bekeretezve a szobámban, ettől bizony még magyar vagyok.
A híres fotó ugyan marketing cikké tette, melyet el kell fogadni, ugyanúgy, mint a bakancsot és a terep nadrágot.
Aki a piros-fehér-zöld szalagodat megszólta az hülye.
Amerikába sokkal fontosabb az amerikai-tudat, mert az tartja össze a sok millió különböző etnikumú bevándorlót egy egységes nemezetté.
Nem attól lesz valaki magyar, hogy harcos pulcsiban jár és hungaristának vallja magát. Az emberek többsége visszautasítja ezeket a nézeteket. Rossz a csomagolás.
Ezer évvel ezelőtt a magyarok viselkedése ( kalandozás, íjazás, pogányság ) elfogadhatatlan volt a környező országok számára. Alkalmazkodnunk kellett és megőrizni a magyarságunkat. Az akkori vezetők megtalálták a megoldást. Ezért vagyunk ma itt. Ma is alkalmazkodni kell, és ezzel együtt megőrizni a magyarságot. Ha komolyan gondoljátok, akkor keressetek más utat, ne a hungarista nagy Magyarország ideológiát. Ma talán még nagyobb szükség van igaz magyar emberekre mint régen, mert sokakat megfertőzött a globalizáció csalfa ígérete.
A harcot az ő szabályaik szerint kell megvívni és hazai pályán kell legyőzni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!