Megtehetné ezt egy igazgató? Betilthatna ilyen dolgokat?
A sulinkban (egyházi jellegű) szárnyra kapott egy szóbeszéd, miszerint a mi drágalátos igazgatónk be szeretné tiltani a hungarista/rocker/metálos ruhákat. Gondolok itt acélbetétes bakancsra, fekete ill. katonai nadrágra, zenekaros ill. Harcos márkájú pólókra, pulcsikra stb. stb...
Megteheti?
Az iskola házirendjét az iskolavezetés állítja össze, ami rendelkezhet az iskolában elfogadott öltözködési normákról is.
Így gyanítom az igazgatónak joga van tiltani bizonyos öltözködési formákat.
Nem kötelező oda járni. Ha nem tetszik a rendszer, akkor keress magadnak olyan iskolát ahova a hozzád hasonló acélbetétes agyúak járnak. A normális embereknek is joga van elszeparálódni a deviáns elemektől.
Színházba is ilyen ruhába jársz ? Nem érted, hogy mi az a furcsa ruha a többi emberen amit öltönynek meg estélyinek hívnak és egy szál acélbetét sincs benne.
Mire nem képes az evolúció mellékvágánya.
Utolsó!
Elárulnád mire is van ekkora arcod?
19:27
Csak elmondtam a véleményem. A kérdező ironikusan "drágalátos igazgatónk" néven illet egy feltételezhetően diplomás pedagógust aki megpróbálja megértetni a társadalmi normákat a lázadó ifjúsággal.
Vettem a bátorságot, hogy kifejtsem az álláspontom miszerint a hungarista/rocker/metálos egyének szerintem az evolúció mellékvágánya és alkalmatlanok a normális közösségi életre.
Ezért nem valók ilyen oktatási intézménybe, ergo ha nem tetszik a rendszer el lehet ballagni. Ezt még sokszor fogod hallani ha egyáltalán kapsz majd munkát.
Mert az oktatási intézményt valamilyen szinten meg kell tisztelni. Szóval ne járjon már oda se a tanár, se a diák egy szál pólóba, bakancsba télen még ok(de ne acélbetétesbe). Szerintem minden fiúnak inget kellene hordani, jó nem azt az ünneplő inget, hanem valami divatosabb is megteszi.
Egyházi suliba meg tényleg durva katonai nadrágot, vagy acélbetétest hordani. Ezeket max.a Zrínyin! Persze azoknak akik komolyan is gondolják ezt a katonás dolgot.
És azért kihangsúlyozom azt is, hogy nem az a baj, hogy fontosnak tartod a magyarságod, hanem az, hogy a suliba járkálsz ilyen cuccokba. Otthon vagy az utcán simán hordhatod.
A hungarista dolgok meg azért valamilyen szinten egy politikai állásfoglalást (szélsőjobb) is tükröznek.A politika pedig egy állami, de főképp egy egyházi iskolába egyáltalán nem illik.
Mit szólnál ha valaki holnap a sulitokban che guevarás pólóba menne be?
ma 20:21
Na ez itt a nagy baj. Ha valaki hungarista (=magyar eszmeiség), az már szélsőjobbos, meg politizál, holott csak magyar Miért kell összemosni a dolgokat?
ez utáni válaszolónak:
A tenyerem viszket, amikor ilyen kis pöc$ök szaladgálnak az utcán csegevarás mindenben (póló, táska, pénztárca), azt se tudják ki volt, mit csinált, hogy igazából nem volt annyira jó fej. Na rajtam kívül nem sok embernek szúr szemet, ugye. Bezzeg a Nagy Magyarországos pulcsimra már üvöltötték egy kocsiból, hogy rohadna le rólad az a szar... Kicsit el van itt mindenki tájolva szerintem. Mindenben majmoljuk Ámerikát, hát ebben is lehetne akkor. Ott még a klozetpapír is piros-fehér-csillagos, és senkinek nem szúr szemet.
Annak a válaszolónak meg, aki szerint zsákutca, meg nem tud normálisan élni a rocker/metálos stb, csak annyit üzennék, hogy tádám, én is rocker vagyok, tökig bakancsba járok, rengeteg barátom van, akiknek csak kb 5%-a rocker, a barátnőm sem rocker pl, és köszönöm, nagyon jól érzem magam az egyre bővülő díszbuz1-rengetegben. Ja, és még annyit, hogy leírnád, hogy mitől van ekkora arcod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!