Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj nem küld el valami kamu indokkal (mert megtehetné) már az első beszélgetéskor, akkor benne van az ismerkedésben?
Nem pontosan értem a kérdést...
Én voltam már béna randin, és csak azért, hogy ne legyen még inkább kínosabb és nyomibb, beszéltem egy csomó semleges témáról amíg elértünk a buszmegállóhoz.
És mindig meglepődtem, hogy a másik miért nem kapcsol, hogy ez az egész annyira béna, csak kínomban nem akarok már csöndben bandukolni.
20L
Hát nem biztos. Velem is volt már olyan, hogy nagyon bírtam a srácot, szerettem vele beszélgetni, de járni nem jártam volna vele. Na most ilyen esetben nem fogom elküldeni kamu indokkal hiszen jól elvagyok vele.
21/L
ezt sosem lehet tudni. 1 csomó randim volt, ahol tök jól elbeszélgettem a taggal, és le tudtam volna képzeli - havernak.
ő viszont beleélte magát, h mi most majd járni fogunk.
vhogy a fiúk nem olyan érzékenyek erre, nem "veszik az adást", v. nemtom.
kérdezz rá konkrétan, az a legjobb. én sem hajtok el olyan pasit szántszándékkal, akivel jót beszéltem, és sok lány sztem így van. de kitalálni úgysem fogod, ezért legyél inkább őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!