"A mai magyarság szinte teljesen szláv-germán keveréknép" -Ez igaz szerintetek?! -Gyakorin olvastam.
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 14:45
1/30 anonim válasza:
Igen, az én dédpapám például orosz volt.
3/30 anonim válasza:
XXI. században legtöbbünkre igaz. Egy környékeken lehetnek eltérések, pl. ha valaki kun származású.
5/30 anonim válasza:
Mivel olyan, hogy szláv genetika nem létezik, természetesen nem igaz.
6/30 anonim válasza:
A törökökből már nincs bennünk semmi?
7/30 anonim válasza:
" Mivel olyan, hogy szláv genetika nem létezik, természetesen nem igaz."
És ki beszél itt genetikáról? Felmenőkről van szó..
Van benne igazság, szerintem nagyon sokunknak van szláv vagy germán felmenője, én utóbbiról tudok, de nem tudom túl messzire visszavezetni a családfámat.
8/30 anonim válasza:
És ha igen, akkor az számít valamit? Netán orosznak, ukránnak, szlováknak, lengyelnek, németnek stb. érzed magad?
9/30 anonim válasza:
Szerintem igaz, elég csak megnézni egy társasház kapujában a neveket.
10/30 anonim válasza:
Hát, több mint valószínű. A tatárjáráskor az ország nagy része kihalt. Utána pedig szomszédos népeket telepítettek be, hogy feltöltsék a megüresedett helyeket.
Bennem konkrétan 1/8-ad részt lengyel, 1/8-ad részt francia, 1/4-ed részt sváb és 1/4-ed részt alföldi magyar (talán kun) és egy kis tót vér csörgedez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!