Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy vannak olyan serdülők, tinédzserek, akik tisztában vannak Magyarország helyzetével, és látják, hogy mi a gond?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 13:39
1/9 anonim válasza:
Nagyon örülnék neki. Na és szerintük mi a gond?
2/9 anonim válasza:
:)):):):):):):)
Ezt.
Vagy azt amit a serdölő tinédzserek éreznének ha megtudnák hogy vannak olyan 6 évesek akik mindennel tisztában vannak , és pontosan tudják Magyarország helyzetét.
3/9 anonim válasza:
Nekem serdülő tinédzserként egész máson járt az eszem.
Csak, kb 17 éves korom óta kezdtek el érdekelni ezek a dolgok.Onnantól kezdtek radikálisan komolyodni.
4/9 anonim válasza:
Hűha, ez kb akkora érték, mintha valaki tudja, hogy agyrákos. Mellesleg attól még ugyanúgy megdöglik, mert tenni nem tud ellene.
6/9 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam, mert szerintem tudjuk, hogy ez a generáció milyen selejt. Az ilyen dolog ritka, mint a fehér holló.
2015. jan. 2. 13:57
7/9 anonim válasza:
Én is csak mosolyogni tudok ezen. Nem bántásképp mondom, de ezzel nem lehet tisztába lenni anélkül, hogy ne látnád egységesen az egész folyamatot rendszerváltástól napjainkig úgy, hogy közben a többi kelet-európai országban zajló folyamatokkal is összetudd hasonlítani. Érteni kell az ok-okozati összefüggéseket, amihez éveken át nagyon sokat kell olvasni és nagyon mélyen kell beleásni magad a politika világába. Itt sokan gondolják, hogy tisztába vannak az ország helyzetével, mert sok kurucinfót olvas, vagy épp népszabadságot, de igazából azok lehetnek tisztába, akik minden oldalról tájékozódnak, de független szakértők, politológusok véleményére is kíváncsi, plusz a számokkal kifejezhető tényeket összeveti a pro és kontra állításokkal, és akkor már egy értelmes ember letudja vonni az igazsághoz közelálló következtetést.
8/9 anonim válasza:
Én is 17 éves vagyok (lassan már 18), fiú, és engem nagyon érdekel maga a politika és az efféle dolgok, kb. másfél éve kezdtem érdeklődni a témában és azóta napi szinten olvasok csomó oldalról híreket (külföldiekről is), illetve a rendszerváltás után történtekről is elég sokat olvastam már, én nagyjából képben vagyok, persze nem annyira, mint egy 40-50 éves felnőtt, de szerintem bőven értelmesebb vagyok, mint ez a selejt generáció, amibe sajnos én is tartozom.
9/9 anonim válasza:
"Csak azért írtam, mert szerintem tudjuk, hogy ez a generáció milyen selejt."
Szerintem azt is tudjuk, hogy ki nevelte fel ezt a "selejt" generációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!