Mi az oka annak, hogy Romániában olyan sok gyerek van, nincs gond a népszaporulattal, itthon meg csökken a népesség? Milyen törvényeket, vagy politikai irányvonalakat kéne átvennünk a románoktól, hogy megkezdjük a magyar nép tenyésztését?
Jártam Romániában és minden tele van 5-6 éves gyerekekkel, a fiatalok, tizenévesek is sokkal többen vannak, mint nálunk, vagy más európai országokban.
Mit csináltak ilyen jól politikailag, hogy ilyen sok embernek van gyereke?
"Mi az oka annak, hogy Romániában olyan sok gyerek van, nincs gond a népszaporulattal,"
Meglehetősen alacsony szinten áll náluk a fogamzásgátlás.
Cserébe elég magas az abortuszok száma. Jóval magasabb arányaiban is, mint nálunk.
"Milyen törvényeket, vagy politikai irányvonalakat kéne átvennünk a románoktól, hogy megkezdjük a magyar nép tenyésztését?"
Például szarvasmarhává kellene nyilvánítani a lakosságot...
Mi az, hogy TENYÉSZTÉSÉST????
az a baj, hogy a magyarországi piccsák túl igényesek.
csinálnék én gyereket, de ha egyszer senki sem fekszik alám?
Romániából nagyobb a kivándorlás mint Magyarországról.
Ők is úgy gondolják hogy annak az államnak nem érdemes gyereket csinálni mivel nem érdemli meg.
ma 12:59
Az emberek mióta szülnek az államnak gyereket/gyerekeket? Nem inkább saját maguknak szeretnének gyereket/gyerekeket az emberek? Vagy ha te az államnak csinálsz gyereket, és nem saját magadnak, akkor részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!