Mi az oka annak, hogy Romániában olyan sok gyerek van, nincs gond a népszaporulattal, itthon meg csökken a népesség? Milyen törvényeket, vagy politikai irányvonalakat kéne átvennünk a románoktól, hogy megkezdjük a magyar nép tenyésztését?
Jártam Romániában és minden tele van 5-6 éves gyerekekkel, a fiatalok, tizenévesek is sokkal többen vannak, mint nálunk, vagy más európai országokban.
Mit csináltak ilyen jól politikailag, hogy ilyen sok embernek van gyereke?
En Bukarestben lakom, es nem tudom megerositeni, hogy nagy lenne a nepszaporulat.
Az egyetlen amik szaporodnak, a ciganyok; minden familianak van 10-15 purdeja, a feher emberek viszont ritkan vallalnak gyereket.
A nepesseg pedig rohamosan csokken, foleg azert, mert mindenki menekul kulfoldre, aki teheti.
A magyarság életereje erősen fogyóban van és ezen az isten sem tud változtatni.
A magyar egy ősi nép, akinek már többé-kevésbé lejárt az ideje.
Ennek jelei:
-erősen keveredik másféle etnikumokkal
-nemzeti büszkesége szinte semmi
-nem áll ki önmaga mellett
-egységes nemzeti fellépésre nem képes
-pillanatok alatt megosztható
-irígy és butul.
Az etruszkok már kihaltak, talán most mi következünk.
Kéretik nem megsértődni, jobb lenne szembenézni a tényekkel.
"-erősen keveredik másféle etnikumokkal"
Nincs olyan nemzet Európában amely ne keveredett volna más nemzetekkel. Európában nincs "tiszta vérű" nemzet.
"-nemzeti büszkesége szinte semmi"
Az lehet, hogy neked nincs, de általánosítani azért nem kéne. Nekem van, és másik több százezer, több millió magyarnak is van.
"-nem áll ki önmaga mellett"
Ezt pontosan hogy érted? 10 millió ember azért mégsem foghat össze úgy, mint mondjuk 10.
"-egységes nemzeti fellépésre nem képes"
Ezt pontosan hogy is kellene tenni? Mind a 10 millió magyar menjen ki Brüsszelbe, és álljon ki Magyarországért? Nem nagyon lenne kivitelezhető.
"-pillanatok alatt megosztható"
A politika mindenhol megosztja az embereket, azért nem szavaz mindenki csak egy pártra.
"-irigy és butul."
Irigy és buta emberek mindenhol vannak. Tökéletes nemzet nem létezik a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!