A nemek közti egyenlőség, nemi sztereotípiák csökkentése miért háborít fel egyeseket?
Nincs szükség erre a sok-sok éve a tudatba ivódott butaságra, hogy férfi meg nő.
Nem kellenek.
Legyen, csak ember.
Egyes északi országokban már tesztelik azt az oktatást, mely a jövő oktatása lehet, melyben az emberke már kiskorukban megszabadulhatnak a nemi különbségektől.
Az öltözőkből, toalettekből is sem kellene kétféle, elég lenne csak egy semlegesnemű.
Az emberek kezdetektől fogva úgy lennének nevelve, hogy hanyagolják ezt a nevetséges és indokolatlan szemérmességet, mely uralkodik a férfiaknál és a nőknél is.
A jövőben, a tudomány hatására ez a két nem közelebb kerül egymáshoz.Hiszen, lehetséges, hogy mesterséges még segítségével a férfiak is vállalhatnak gyermeket.
Sokaknak ez sok, meg nehéz feldolgozni annak, aki konzervatív.
De ez a jövő.
Ha megnézzük a történelmet, a 21. századhoz közlekedve, egyre jobban kialakul az egyenlőség, eltűnnek a sztereotípiák.
na jó még nem olvastam végig, de amit az 1. lap alja körül találtam az megrémített "népességcsökkenés"
én hiszek benne, hogy nem szabad a nőket sem verni, sem elnyomni, és ugyanolyan jó melójuk lehet, sőt úgy gondolom, nem ártana, ha a vezetőség köreiben is több lenne az érzelmi intelligencia, és kevesebb a hűvös taktika, mert 1 ország főleg nem gazdasági mutatókból, hanem bizony emberekből áll
DE
azthiszem a te ötleteid eléggé radikálisak és valószerűtlenek is.
persze közös WC.. melyik lány menne be 1 fiú mellé bármit is csinálni, és melyik fiú vállalná fel az összes lány előtt, ha esetleg kisebb micsodája van, mint a másiknak?
meg mi ez a férfiak gyerekvállalása? férfi vagyok, és igen, egyszer szeretnék gyereket vállalni, de jó úgy ha álmaim nője szüli meg. jó persze, ez a nőknek külön gond meg mittudom én, de mégis adott helyzetbe ki csinálna fel? kérdező, ki vagy te, a l*szbi-b*zi világkongresszus propagandafőnöke? jóhogy nem fog a jövőben mindenki mindenkivel, meg minden állattal, meg minden hullával, meg tárgyal kefélni, már elnézést. mindjárt jöhetnének a nácikra hajazó evolúciós elméletek, hogy a nemek a
21. sz.-ban biológiailag eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!