Van olyan politikai párt amelyik támogatja a nemek közötti egyenlőséget?
A női férfi öltözők és illemhelyek létét hülyeségnek tartom, legyen csak 1 típusú öltöző és 1 típusú WC, ne külön női és külön férfi.
Sajnos túl nagy a konzervativizmus a társadalomban és nem figyelnek az ilyen dolgokra, mint az egyenlőség.
Vannak, akik nem tudják eldönteni a nemüket, esetleg később döbbennek rá, hogy nem annak születtek, amik
Szerintem iskolában is normális nevelést kellene kapnia a diákoknak, hogy ha ilyen történik velük, akkor feltudjanak készülni és hadd döntsék el ők maguk, hogy mik akarnak lenni.
Szerintem tök jó lenne, ha a férfiak is szülnének.
Elvégre egyenlőség van, nem?
Amiről te beszélsz, az a gender-elmélet dióhéjban.
Ezt így, ebben a formában tudtommal egy párt sem támogatja. Az LMP programjában van egy-két gondolat, ami rokonítható az ideológiával, de még így is fényévekre van attól, ami pl. Svédországban folyik.
"Mennyi szűk látókörű , betokosodott ember van itt!"
Hát ha szerinted az "szűklátókörűség", hogy jó az a külön illemhely ahogy volt akkor sürgősen keresd fel a kezelőorvosodat! :)
"Szerintem iskolában is normális nevelést kellene kapnia a diákoknak, hogy ha ilyen történik velük, akkor feltudjanak készülni és hadd döntsék el ők maguk, hogy mik akarnak lenni."
Te nem kicsit vagy beteg. Az emberről a születése pillanatában kiderül lány-e vagy fiú és ez az élete során nem változik. A biológia tanárod meg rúgd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!