Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan politikai párt...

Van olyan politikai párt amelyik támogatja a nemek közötti egyenlőséget?

Figyelt kérdés

A női férfi öltözők és illemhelyek létét hülyeségnek tartom, legyen csak 1 típusú öltöző és 1 típusú WC, ne külön női és külön férfi.

Sajnos túl nagy a konzervativizmus a társadalomban és nem figyelnek az ilyen dolgokra, mint az egyenlőség.

Vannak, akik nem tudják eldönteni a nemüket, esetleg később döbbennek rá, hogy nem annak születtek, amik

Szerintem iskolában is normális nevelést kellene kapnia a diákoknak, hogy ha ilyen történik velük, akkor feltudjanak készülni és hadd döntsék el ők maguk, hogy mik akarnak lenni.

2014. márc. 26. 18:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Ez teljesen kész van. Azt hiszi hogy az ember úgy cserélgeti a nemét mint a zokniját és hol puncija, hol meg kukija van, kedvétől függően?
2014. márc. 26. 20:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Joga van eldönteni, hogy mi szeretne lenni.
2014. márc. 26. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

"Joga van eldönteni, hogy mi szeretne lenni."

Én király, vagy filmsztár pl.

2014. márc. 26. 20:35
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

Ja és azt, hogy ki milyen neműnek születik az nem megváltoztatható, hiába hiszik ezt az ilyen vérlibsikék.

És egy "nő" hiába varrat magára hímszerszámot, vagy ennek a fordítottja, nem lesz az olyan mint "gyárilag"! :D

2014. márc. 26. 20:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Nevetséges az a náci hozzáállás.
2014. márc. 26. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

"Nevetséges az a náci hozzáállás."

Názci, vagy nem názci a természettel hiába hadakoztok. :)

2014. márc. 26. 20:42
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, kérdező! Én is szívesebben öltöznék együtt a csajokkal :D
2014. márc. 27. 00:03
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen mértékű liberalizmus legalább annyira ártalmas, mint a szélsőséges fajelmélet, vagy a többi szélsőség. Ha Hitler nem rontja el az emberek fajta kutatásának tudományát, már rég nem itt tartanánk. A cigány például másik ember fajta, akár csak a kínai, vagy a japán, vagy az eszkimó. Tetszik nem tetszik, a saját fajtájuk alapvető tulajdonságait figyelembe véve kellene bánni velük. A túlzott liberalizmussal többet ártasz, mint használsz.
2014. márc. 27. 07:16
 19/21 anonim ***** válasza:
5%
én férfi vagyok, de tampont szeretnék használni!
2014. márc. 27. 10:05
 20/21 anonim ***** válasza:
28%
Az Ember a létezése óta 2 nemű. Van férfi meg nő. Nem lehet úgy kezelni egy férfit mint egy nőt. Még ha társadalmi szinten egyenlően kezelnénk a két nemet, biológiailag akkor sem lenne az.
2014. márc. 28. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!