A nemek közti egyenlőség, nemi sztereotípiák csökkentése miért háborít fel egyeseket?
Nincs szükség erre a sok-sok éve a tudatba ivódott butaságra, hogy férfi meg nő.
Nem kellenek.
Legyen, csak ember.
Egyes északi országokban már tesztelik azt az oktatást, mely a jövő oktatása lehet, melyben az emberke már kiskorukban megszabadulhatnak a nemi különbségektől.
Az öltözőkből, toalettekből is sem kellene kétféle, elég lenne csak egy semlegesnemű.
Az emberek kezdetektől fogva úgy lennének nevelve, hogy hanyagolják ezt a nevetséges és indokolatlan szemérmességet, mely uralkodik a férfiaknál és a nőknél is.
A jövőben, a tudomány hatására ez a két nem közelebb kerül egymáshoz.Hiszen, lehetséges, hogy mesterséges még segítségével a férfiak is vállalhatnak gyermeket.
Sokaknak ez sok, meg nehéz feldolgozni annak, aki konzervatív.
De ez a jövő.
Ha megnézzük a történelmet, a 21. századhoz közlekedve, egyre jobban kialakul az egyenlőség, eltűnnek a sztereotípiák.
Lehet, hogy Karsay Dorottyával van dolgunk. :D
Kár érte, pedig egész jó bige.
Az állatoknál is vannak hímek és nőstények. Felesleges ezt az ember nevű állatfaj esetében megváltoztatni.
A gyerekeknek hogy okoznak traumát a nemi sztereotípiák ?
Amikor én óvodás voltam, akkor is voltak fiúk, akik a játékkonyhában játszottak és voltak lányok, akik a játéktraktoron ültek. És képzeljétek, senki nem vette el a lánytól a traktort, senki nem zavarta el a fiúkat a játékkonyhából.
József Attila
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?...
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
"A külön toaletteket kikérem magamnak! A női WC mindig undorítóbb mint a férfi, bárki állítson bármit"
Ez most komoly? Mindig azon álmodoztam h egyszer be mek a női budiba mert ott nincs a wc mellé szarva vagy a piszoárba, de akkor megnyugodtam. Bár ott piszoár sincs. A kérdésre is válaszolva:
"Nincs szükség erre a sok-sok éve a tudatba ivódott butaságra, hogy férfi meg nő.
Nem kellenek.
Legyen, csak ember. "
Ez nem sok sok éve ivódott a tudatba hanem a kezdetektől így volt. Mióta butaság h vannak nemek? Létezik Férfi és létezik nő ebbe mi a butaság? Ez van ilyen a világ h két nemből állnak az emberek.
"Egyes északi országokban már tesztelik azt az oktatást, mely a jövő oktatása lehet, melyben az emberke már kiskorukban megszabadulhatnak a nemi különbségektől. "
Ebből nem lesz úgy se semmi, csak felnagyított hülyeségek, de Svédországban sincsenek ilyen dolgok.
"Az öltözőkből, toalettekből is sem kellene kétféle, elég lenne csak egy semlegesnemű."
Persze hát nem tudom mihez szólnának az uszoda öltözőben, ha a férfiak nagy része álló farokkal közlekedne.
"Az emberek kezdetektől fogva úgy lennének nevelve, hogy hanyagolják ezt a nevetséges és indokolatlan szemérmességet, mely uralkodik a férfiaknál és a nőknél is. "
Én néha sokkalom a ruhát, egy kis nudizás jól jönne már :D
"A jövőben, a tudomány hatására ez a két nem közelebb kerül egymáshoz.Hiszen, lehetséges, hogy mesterséges még segítségével a férfiak is vállalhatnak gyermeket."
Aha, igen a tudománynak fontosabb dolga is akad ennél és bár bármi lehetséges én ennek az esélyét kb 0%-nak tekintem.
"Sokaknak ez sok, meg nehéz feldolgozni annak, aki konzervatív.
De ez a jövő."
Nem vagyok konzervatív, liberálisnak vallom magam, de mitől is lenne ez a jövő? Ez nem jövő hanem csak a te képzelgésed, egyesek ebben összeesküvést látnak h csökkentsék az emberiség számát, bár ez is hülyeség.
"Ha megnézzük a történelmet, a 21. századhoz közlekedve, egyre jobban kialakul az egyenlőség, eltűnnek a sztereotípiák."
Így van az egyenlőségre szükség van, de te már egyformaságról beszélsz, pedig nincs két egyforma ember.
Én azt vallom h nő és férfi között legyen egyenlőség, de egyforma a két nem egyszerűen lehetetten h egyforma legyen és nem is kell h egyforma legyen.
Jól van Kérdező, látom neked nagyon bejön az újvilágtrend.
Élj boldogan, normális ember feletted nem ítélkezik. Ha magadtól nem érzed a különbséget a nemek között, szerintem nincs miről beszélni :) Azaz a kérdésed még csak nem is vitaindító, egyszerűen szint alatti tudatosan emberellenes baromság.
-=ACZÉL=-
"Ez most komoly? Mindig azon álmodoztam h egyszer be mek a női budiba mert ott nincs a wc mellé szarva vagy a piszoárba, de akkor megnyugodtam. Bár ott piszoár sincs."
Látszik nem voltál koleszos :D Kolin belüli levlistán folyton ment az e-mailezés hogy "Amelyik kedves lány mellédolgozott, takarítsa fel" :D
Piszoár ugyan nincs, de a lányok meg nem mernek egymás után az ülőkére ülni, csak felé guggolnak, aztán megy ahova megy...a véres tamponról ne is beszéljünk...
Azért kíváncsi lennék mekkora zavar van az olyannak a fejében mint aki ilyet akarna.
Javasolnám először menjen a természethez panaszra! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!