A nemi különbségek megszüntetését célzó tervek, intézkedések miért keltenek akkora felháborodást Magyarországon?
Nyugat-Európa jobb ebből a szempontból, ott már voltak ilyen intézkedések.
Illetve, vannak kísérletezések, hogy miként lehetne a legjobban kivitelezni.
A nemi különbségek megszüntetésével valósulna meg a teljes egyenlőség férfi és nő között.
Úgy gondolom, hogy egy igazi demokráciában nincs helye a nemi különbségeknek, nemi sztereotípiáknak.
Olyan ez, mint a faji megkülönböztetés, annak sincs helye, de ezen már túlléptünk.Most ideje, hogy a nemi különbségeken is túllépjünk.
Magyarországon a baloldal nagyon kerüli a témát, jobboldalon meg beszélni sem lehet róla, mert már a gondolatukkal is munkatáborba vitetnének.
Én nem az egyenjogúságról beszélek, hanem a nemi különbségek, jellegek megszüntetését.
Legyen csak ember, és ne nő meg férfi.
"Én nem az egyenjogúságról beszélek, hanem a nemi különbségek, jellegek megszüntetését. "
:D : D : D
Aki akar, egy nemek alatti biomasszába beleposhad.
DE: Aki meg nem, azt hagyjátok békén, mert kitapossuk azoknak a beleit, akik nem hagyják a nőt nőnek, a férfit férfinek.
Istent / az evolúciót hibáztasd azért, hogy vannak férfiak és nők, és ne a Jobbikot vagy bármely pártot.
De ha nem lennének nők és férfiak, hogy menne a szaporodás ?
"Legyen csak ember, és ne nő meg férfi."
Te mekkora idióta vagy, már megbocsáss :D
A természet így teremtette meg mindkkét nemet, ez van. Te jobban csinálnád hülye gyerek? Költözz be Orwell 1984-ébe, ott jól érezheted magad majd a sok uniformizált szürkebirka között.
Félre értés ne essék, én támogatom a nemi egyenlőséget, de jogi értelemben! Például a nők is kapjanak ugyanazért a munkáért ugyanannyi fizetést mint a férfiak stb.
De te hermafroditát akarsz mindenkiből csinálni? :D Vagy mik is a terveid pontosan? :D
Agyament liberális fertő, de tényleg...
Erről beszéltem.
Úgy néz ki, hogy erre még várni kell 30-40 évet.
Addigra talán megváltozik a szemlélet és jobban kialakul a demokratikus, nyugatos gondolkodásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!