Gyurcsány jobb volt mint Orbán?
Figyelt kérdés
Szerintetek jobb volt az ő kormányzása ?2014. dec. 20. 18:18
31/59 anonim válasza:
Hajra Fidesz!
Gyurcsany egy fekete folt egy feher lepedon.A feher lepedo ebben az esettben kicsinyke orszagunk.
32/59 anonim válasza:
Szerintem egyik kormany ( Gyurcsany, Orban stb..)sem volt képes, sőt nem is akarja sajat nemzetét képviselni.sikerrel működtetik viszont hazug, velejeig romlott korrupt rendszerüket.egyik sem jó!
33/59 anonim válasza:
31-es csak már nincs lepedő, mert az elvtársaid ellopták
34/59 anonim válasza:
Az a baj,hogy a nem odavaló emberek vannak ezen a poszton.
Az egyik rángatózó,a másik súlyosan despota alkat,aki mindenkire ráerőszakolja az akaratát.
35/59 anonim válasza:
szerintem jöhet a lepontozás, de ennek kapcsán elmondom, hogy aki tényleg évek óta (rendszerváltás vagy ahoz kozel óta) benne van, tökmindegy melyik táborba, az észreveheti, h gyakorlatilag amit elértek, az az h vagy "...a másik tábor síkhülye, hibát hibára halmoz, de mi jobban csinálnánk.." vagypedig "mi igen tudjuk jól ezt így kell, csak az a pár hülye (megjegyzés: ez az emberek többsége általában) leszól minket" aztán a végén meg megy a szabadkozás
36/59 anonim válasza:
Egyik kutya, másik eb... Nem olvastam el a kommenteket, ha ezt már valaki írta, elnézést ;)
37/59 anonim válasza:
Ugyanannak a sárkánynak a 2 feje.
38/59 A kérdező kommentje:
Mások szerint ?
2015. jan. 25. 17:41
39/59 anonim válasza:
Jobban elismert volt a Gyurcsány kormány Európában, nem is támadtak minket. Lényegében megfelelő gazdaságpolitikát folytatott. Pont olyat, amilyet elvártak, és most is elvárnának Magyarország miniszterelnökétől.
40/59 A kérdező kommentje:
2015. jan. 26. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!