Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány jobb volt mint Orbán?

Gyurcsány jobb volt mint Orbán?

Figyelt kérdés
Szerintetek jobb volt az ő kormányzása ?

2014. dec. 20. 18:18
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
85%

"Csak akkor azt nem értem miért ment csődbe tulajdonképpen az ország 2008-ban és kellett hitelt felvenni? :)"

[link]

[link]

2014. dec. 20. 19:12
 12/59 anonim ***** válasza:
31%

"#9 tutira fideszes"

Igen nyilván, aki összehasonlítási alapon megkritizálja azt az időszakot is az csak fidexes lehet. :D

2014. dec. 20. 19:13
 13/59 anonim ***** válasza:
64%

Ugye 11-es válaszoló, te azt a világválságot hoztad példának amelyik eredetileg be sem gyűrűzött volna ide? :)

Aztán mégis......

2014. dec. 20. 19:14
 14/59 anonim ***** válasza:
76%

# 7/10 Időpont ma 18:53

A fidesz ebből él. Állatfarm megvan? Bármi rosszat csinálnak a disznók, azt harsogják a többieknek, hogy "Azt akarjátok, hogy Jones Gazda visszajöjjön?"... Itthon ugyanez megy. Orwell gyakorlatilag megírta benne a 21. század Magyarországát.

# 9/10 Időpont ma 18:59

Nem voltunk csődközelben. Ez csak a fideszmantra.

2014. dec. 20. 19:14
 15/59 anonim ***** válasza:
69%

"Nem voltunk csődközelben. Ez csak a fideszmantra."

Gondolom akkor puszta véletlen gyanánt került miniszteri helyzetbe a Bajnai, ami bár nem szimpatizálok vele, de mégis jobb volt mint a gyurcsó.

2014. dec. 20. 19:24
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

Akkor úgy gondoltam,hogy ennél csak jobb lehet. Most árnyaltabban látom a helyzetet.

Ekkora korrupció nem volt,ami nagyon bántó,mert mindenkit esélytelenné tesz ez a helyzet. Ez ma a legnagyobb probléma.

Ha valami korrupt,akkor ott nem lehet szabad piaci verseny sem,mert az lehetetlenné teszi azt is.Ez hatalmas kárt okoz,már most is.

Csak a haveroknak jut minden,és minden más mellékes.

Mellesleg akkoriban hallottam,hogy Gyurcsány még a fizetését sem vette fel akkoriban,mert nem tartott rá igényt,valami alapítványnak adta át.

Hát ezt Lázárékról nem nagyon tudom elképzelni...uri-muri ez ami most van,tele luxussal,é minden meg van magyarázva,és beetetve a lakossággal.

2014. dec. 20. 19:39
 17/59 anonim ***** válasza:
24%

# 15/16 Időpont ma 19:24

Igen persze. Ha meg nem került volna oda, akkor meg azért... hagyjuk ezt már. Mondom, mantra.

2014. dec. 20. 19:44
 18/59 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon kezd kilógni a lóláb az Orbáni politikával.

Szerintem ha ezt igy folytatja,akkor a 2/3 ellenére sem tudja kihúzni a ciklust,ami...azért világcsúcs lenne.

2014. dec. 20. 19:51
 19/59 anonim ***** válasza:
71%
Annyira nem értem ezeket a kérdéseket. Tényleg ennyi lenne egy választópolgár memóriája? Vagy a kérdező már nem emlékszik, mik mentek itt Gyurcsány alatt?
2014. dec. 20. 20:00
 20/59 anonim ***** válasza:
86%
Aha a Fidesz is ebben bízik,hogy majd nem fogunk emlékezni ezekre a "mutyikra",meg haverozgatásra ami itt zajlik manapság.
2014. dec. 20. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!