Gyurcsány jobb volt mint Orbán?
"#9 tutira fideszes"
Igen nyilván, aki összehasonlítási alapon megkritizálja azt az időszakot is az csak fidexes lehet. :D
Ugye 11-es válaszoló, te azt a világválságot hoztad példának amelyik eredetileg be sem gyűrűzött volna ide? :)
Aztán mégis......
# 7/10 Időpont ma 18:53
A fidesz ebből él. Állatfarm megvan? Bármi rosszat csinálnak a disznók, azt harsogják a többieknek, hogy "Azt akarjátok, hogy Jones Gazda visszajöjjön?"... Itthon ugyanez megy. Orwell gyakorlatilag megírta benne a 21. század Magyarországát.
# 9/10 Időpont ma 18:59
Nem voltunk csődközelben. Ez csak a fideszmantra.
"Nem voltunk csődközelben. Ez csak a fideszmantra."
Gondolom akkor puszta véletlen gyanánt került miniszteri helyzetbe a Bajnai, ami bár nem szimpatizálok vele, de mégis jobb volt mint a gyurcsó.
Akkor úgy gondoltam,hogy ennél csak jobb lehet. Most árnyaltabban látom a helyzetet.
Ekkora korrupció nem volt,ami nagyon bántó,mert mindenkit esélytelenné tesz ez a helyzet. Ez ma a legnagyobb probléma.
Ha valami korrupt,akkor ott nem lehet szabad piaci verseny sem,mert az lehetetlenné teszi azt is.Ez hatalmas kárt okoz,már most is.
Csak a haveroknak jut minden,és minden más mellékes.
Mellesleg akkoriban hallottam,hogy Gyurcsány még a fizetését sem vette fel akkoriban,mert nem tartott rá igényt,valami alapítványnak adta át.
Hát ezt Lázárékról nem nagyon tudom elképzelni...uri-muri ez ami most van,tele luxussal,é minden meg van magyarázva,és beetetve a lakossággal.
# 15/16 Időpont ma 19:24
Igen persze. Ha meg nem került volna oda, akkor meg azért... hagyjuk ezt már. Mondom, mantra.
Nagyon kezd kilógni a lóláb az Orbáni politikával.
Szerintem ha ezt igy folytatja,akkor a 2/3 ellenére sem tudja kihúzni a ciklust,ami...azért világcsúcs lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!