"Tényleg ennyi lenne egy választópolgár memóriája? Vagy a kérdező már nem emlékszik, mik mentek itt Gyurcsány alatt?"
Á, igaz sem volt! Ezek csak mind mantrák, kezdve a "szélsőjobbtól" a ráknépségig bezárólag találták ki szegény gyurcsi lejáratása céljából. (Mint látod a válaszok sem különbek, az ilyen kérdések meg csak ingyencirkusz, vagy nevezzük akárhogy céljából íródnak nagy valószínűséggel.)
2014. dec. 20. 20:07
22/59 anonim válasza:
Na ez jó kérdés...Amikor Gyurcsányék voltak akkor azt mondtam hogy ezektől nagyobb rablóbandát még nem hordott a hátán a föld.Azt gondoltam hogy ezektől csak jobb jöhet.Aztán jöttek a rezsiharcosok a kétharmaddal,eltelt néhány év és semmi nem változott.Ugyanúgy szar itt minden, mint ahogy volt.
2014. dec. 20. 20:16
23/59 anonim válasza:
# 21/21 Időpont ma 20:07
Te nagyonhülye! Gyurcsány tőlem lógjon a lámpavason az elmúlt 25 év legtöbb politikusával együtt, de NEM VOLT CSŐDBEN AZ ORSZÁG! Ha felfogod ha nem. A csőd az, ami görögnél ment meg már az oroszok is közelebb vannak most hozzá mint mi voltunk.
2014. dec. 20. 20:18
24/59 anonim válasza:
"Gyurcsány tőlem lógjon a lámpavason az elmúlt 25 év legtöbb politikusával együtt,"
Na mondjuk ebben a pontban igazat adok. :)
2014. dec. 20. 20:19
25/59 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Még többet loptak, még nagyobb adósságba taszították az országot, tönkreverték a közbiztonságot, és még sorolhatnám estig a bűneiket. Jobbikos vagyok, de a szocikat sokkal jobban utálom, mint a Fideszt.
2014. dec. 21. 14:02
26/59 anonim válasza:
Orbán ezerszer többet lopott, nemtudom hol élsz utolsó.
2014. dec. 22. 14:06
27/59 anonim válasza:
Jobb, csak nem nekünk.
Mondjuk, nekem az ilyen összehasonlításokról az a véleményem, hogy tulajdonképp teljesen felesleges összevetni két olyan embert, akikből legfeljebb némi elfogultság alapján lehetne kiválasztani, hogy melyik lógjon tovább a kötélen.
2014. dec. 24. 18:36
28/59 anonim válasza:
Igen Orbán sokkal jobb mint Gyurcsány, ilyen tiszta szívű és jó kormányzó elnök még nem volt a parlamentbe mint ő, nagy tetteket vitt már véghez és ezután is csak remek intézkedéseket láthatunk majd tőle hajrá Orbán hajrá Fidesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!