Miért kell az egészségügyi szolgáltatásért külön fizetnem, ha eleve fizetem havonta?
Figyelt kérdés
6 810 Ft-ot fizetek havonta egészségügyi szolgáltatási járulék címen, ennek ellenére az imént 300 Ft-ot kellett kifizetnem vérvételért. A háziorvosom utalt be ide, nem önállóan mentem be valami magánklinikára. Egyetemista vagyok, nincsen keresetem, a havi 6 810 Ft is épp elég kín.2014. dec. 18. 09:49
21/21 anonim válasza:
Azért azt ne felejtsétek el, hogy a legtöbb műtét amit a tb támogat több százezer forint(sőt, van amelyik milliós), ha erre kerül a sor akkor áldani fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!