Ha lesz népszavazás a vasárnapi zárvatartás ügyében, Te elmész szavazni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 17:58
31/42 A kérdező kommentje:
Az életszínvonalat is hasonlítsd már össze a némettel vagy osztrákkal okoska!
2014. dec. 17. 17:43
32/42 anonim 

válasza:

És mi a retek köze van az életszínvonalnak ahhoz, hogy mikor van nyitva a tacskó?
33/42 A kérdező kommentje:
Például az, hogy ott az embereknek nem kell hülyére dolgozniuk magukat, hogy valahogy megéljenek és sokkal több idejük van a normális életvitelre, hétköznapi bevásárlásra. Vagy például az, hogy az emiatt utcára kerülő embereknek ott nem 47 ezer forintért kellene az árkot kaparniuk, hogy ne haljanak éhen...
2014. dec. 18. 02:07
34/42 anonim 

válasza:

A többség valamint a többségi dolgozó zárást akar, úgy is lesz.
35/42 anonim 

válasza:

Ausztriában is 8 órát dolgoznak, ugyan annyi idejük van bevásárolni. Ennek semmi köze az életszínvonalhoz.
36/42 A kérdező kommentje:
Nagy szerencséd van, ha neked csak napi 8 órát kell dolgozni.
2014. dec. 18. 09:45
38/42 anonim 

válasza:

én el
nehogy már ezek a tolvajok döntsék el mit csinálok vasárnap
39/42 anonim 

válasza:

pont a cba miatt csinálják és az auchan, tesco ellen
biztos elhajtották őket amikor védelmi pénzt kértek
40/42 anonim 

válasza:

Igen elmegyek,és arra szavazok hogy legyen vasárnapi nyitvatartás.Több okból is.1,Elegem van már a viktorka sallerjaiból.2,Ne a hatalom döntse már el hogy vasárnap kinek adom oda keservesen megkeresett fizetésem egy részét/nem vagyok egy vasárnapi idióta,aki azon morfondirozik egész vasárnap,hogy a TESCO-ba vagy a cébéában vagy a kópba vegyem meg ami kell, több millió emberrrel együtt. 3,Szükségük van a vasárnapi pótlékra a dolgozóknak.UI Nem vagyok a multiknak sem a barátja se az ellensége,de ku...ra irritál, hogy viktorka meg a bandája se..én szétreped a gatya a sok-sok megzabált 100 milliárdtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!