Ha lesz népszavazás a vasárnapi zárvatartás ügyében, Te elmész szavazni?
Akkora műbalhé ez is mint az állat. Senkit sem fognak kirúgni, továbbá eddig is a boltok nagy része zárva volt vasárnap vagy nagyon hamar bezárt (kivéve a bevásárló központokat). Tehát senki se fog éhen halni egy CBA előtt zsemlére éhesen és senkit sem fognak emiatt kirúgni. Gumicsont.
Magyarul: tojok rá, nem mennék szavazni.
"Tudod te egyáltalán honnan ered ez a név, hogy vasárnap?"
Én tudom kedves ecsém, te nem tudod.
Volt ugyanis egy olyan kor, amikor nem baxták itt az anyjukat heti hat napon át az árusok, és nem voltak boltok. Ezért az emberek úgy gondolták legyen a hét egy napja vásárnap. Szóval én nagyon szívesem támogatom az ötletedet, hogy ezt újra vezessük be, de akkor a maradék hat napon legyen kötelező zárva tartani.
# 11/12 Időpont ma 18:20
Végülis csak az a ~100 kis és nagyteszkó gondolom nem számít. Ha meg azt hiszed, hogy nem rúgnak ki senkit, akkor nagyon naív vagy... Rohadtul nem érdekelte őket eddig se, hogy 3 órát állsz a sorban. Majd most állsz 4-et, mert ugyanannyi pénztáros lesz több emberre. Ennyi :-)
"Végülis csak az a ~100 kis és nagyteszkó gondolom nem számít. Ha meg azt hiszed, hogy nem rúgnak ki senkit, akkor nagyon naív vagy... Rohadtul nem érdekelte őket eddig se, hogy 3 órát állsz a sorban. Majd most állsz 4-et, mert ugyanannyi pénztáros lesz több emberre. Ennyi :-)"
Ja, mert aztán mindenkit ki fognak a fenébe rúgni, mert heti 8 órával kevesebbet dolgozik. Biztos.
Sőt, tiltsuk be a vásárlói kasszákat is, mert 5x gyorsabbak mint a pénztárosok és nem kell minden kasszához egy ember! Igazad van. Várom még a f..sza ötleteidet. Sőőőőt, legyen nyitva minden a nap 24 órájában, minden ünnepen, nehogy már kirúgjanak 5 embert!
# 16/16 Időpont ma 18:53
Eddig a teszkó heti 168-at volt nyitva. Ne mondd már, hogy ugyanennyi emberrel fog heti 96-ban is nyitva tartani. Tudom én, hogy a matematika nehéz, de ez csak egyszerű számtan és józan paraszti ész...
Ne vergődj már ilyen látványosan hetvenötöske!
Úgy sem fogom elhinni, hogy teszkó tulajdonos vagy és ennyire mélyen sért, hogy vasárnap nem adhatod el a szemeted.
# 18/18 Időpont ma 19:01
A teszkóhoz semmi közöm bunkókám.
A matematikához, gazdaságtanokhoz, és a józan paraszti észhez van, nem is kevés.
És mivel valószínűleg erre sem tudsz értelmest reagálni, így több karaktert nem érdemelsz, vergődj csak a pocsolyádban, jobb ott neked is, nekünk is :-)
Urak! Közöm nincs a kereskedelemhez, nem érdekel, hány ember kerül az utcára, az meg pláne nem, hogy vasárnap ki mit csinál. Hogy a rongyos kis minimálbéredből nem tudsz vasárnap teszkós parizert venni, na azt pláne letojom.
Csak tud, ha a felcsúti bin láden és szervezett rablóbandája folyamatosan, önkényesen és ész nélkül beleavatkozik a gazdaság, a szabad piac működésébe, na az marhára nem lesz jó hosszútávon senkinek sem, aki ebben a mutyis kócerájban éldegél. Szóval igen, elmegyek szavazni, ha lesz rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!