Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha fideszes vagyok?

Miért baj az, ha fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
Sok helyen kérdezősködtem, itt is, és a való világban is, hogy melyik a legjobb párt, kire érdemes szavazni, ki a legkisebb rossz, de leginkább a szélsőjobb és a szélsőbal csapott össze, és a fideszt sehol sem tartották rosszabbnak, mint az ellenkező oldalt. Illetve én is észrevettem, hogy mennyit fejlődött az ország az utóbbi időben, sorba hallom az emberektől, hogy nem dőlnek be a többi párt uszításának, és tudják, hogy a fidesz az egyetlen megoldás. Én szeretem a fidesz, és Orbán Viktort is, szerintem ő a legjobb miniszter, aki valaha is volt az ország élén (sőt a létező legjobb miniszter a világon). És ez nem irónia, nem fizettek le, és nem is vagyok bolond, hogy ezt mondom. Egyszerűen ezek a tények, amiket sokan nem látnak be, mert vakok. Sajnálom őket. Ezért hát megkérlek titeket, hogy SOHA többé ne szidjátok a fideszt, a szélsőjobb és szélsőbaloldal intézze el egymás között, kb. ugyanazon a szinten is vannak.
2014. dec. 15. 22:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
52%
"Orbán Viktor a legjobb miniszter a világon" ? eszednél vagy már ne is haragudj... Mo.-n egyre több és több ember éhezik de k*rvára kell az a sz*ros stadion. És elárulnád hogy miért va szükség ennyi adóra? a 9GAG-en is fent volt Orbán Viktória hogy milyen szégyen hogy mi bevesszük a hazugságait! (9GAG= 25 és fél millió kedvelője van..) eléggé lejárató a nevünkben! Ébredj magyar...
2014. dec. 18. 20:26
 42/48 anonim ***** válasza:
A pap mondta, Orbán Viktort szenté fogják avatni. Már készűl a felterjesztés Istenhez ! Ámen
2014. dec. 18. 20:32
 43/48 anonim ***** válasza:
utolsó : xDD
2014. dec. 18. 20:45
 44/48 A kérdező kommentje:

"Ufókutatás,össze esküvéselméletek,a szellemvilág kutatása,távgyógyítás. Ha minden jól megy és Daigoro is segít minket (Ő egy keleti isten, a dolgosak istene) akkor jövőre már hivatalos párt leszünk honlappal."

Nem hiszek ilyesmikben.

"Programjaink között szerepel a szegénység felszámolása és a spirituális megtisztulás elindítása,az oktatási rendszer reformálása (beleszőve hasznos spiritiszta tanokat),valamint a kisebségek felzárkóztatása, mindezt EU-s szinten."

Sok sikert.

"Válaszd te is a Hungarian-Spiritual Masters pártot"

legalább adhattál volna neki magyar nevet, magyar szavakkal.

2014. dec. 18. 20:46
 45/48 A kérdező kommentje:

"A pap mondta, Orbán Viktort szenté fogják avatni. Már készűl a felterjesztés Istenhez ! Ámen"

Szegény semmi rosszat nem tett neked, ő a mi érdekeinket képviseli. Van néhány olyan intézkedés, ami sajnos nem a legjobb, de az csak egy bevezető, az alapozza meg a későbbi intézkedéseket, ami gazdaggá tenne minket, és az országot. Csak a sok rosszindulatú ember direkt ellene van. Nem rossz a fidesz, legalábbis én nem vettem észre, egyre jobban kezdem azt hinni, hogy csak direkt feszültséget akarnak kelteni az ellenzék emberei.

2014. dec. 18. 20:50
 46/48 anonim ***** válasza:
86%

"Szegény semmi rosszat nem tett neked, ő a mi érdekeinket képviseli."

Ez a baj, hogy a ti érdekeiteket, nem a másik 8.5 millióét... :D

2014. dec. 18. 23:48
 47/48 anonim ***** válasza:

"Miért baj az, ha fideszes vagyok?"

Ha már ennyire belevagy zúgva a Fideszedbe akkor nemárt tisztában lenni azzal hogy milyen is ez a párt.

Mivan a szépszavak mögött? vagy más szóval a Fidesz valódi arca.

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 20. 07:30
 48/48 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Látod, nézd csak meg mikor írok.

Remélem nem térített át egyik ellenzékes tudatlan sem a másik oldalra. Kedves Gyurcsány-pártiak!

2023 van, még mindig Orbánnal az élen, milyen érdekes. A kérdezőnek legalább van némi esze, hogy szereti Orbánt. Én teljesen egyetértek vele.

2023. júl. 6. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!