Miért baj az, ha fideszes vagyok?
"Ufókutatás,össze esküvéselméletek,a szellemvilág kutatása,távgyógyítás. Ha minden jól megy és Daigoro is segít minket (Ő egy keleti isten, a dolgosak istene) akkor jövőre már hivatalos párt leszünk honlappal."
Nem hiszek ilyesmikben.
"Programjaink között szerepel a szegénység felszámolása és a spirituális megtisztulás elindítása,az oktatási rendszer reformálása (beleszőve hasznos spiritiszta tanokat),valamint a kisebségek felzárkóztatása, mindezt EU-s szinten."
Sok sikert.
"Válaszd te is a Hungarian-Spiritual Masters pártot"
legalább adhattál volna neki magyar nevet, magyar szavakkal.
"A pap mondta, Orbán Viktort szenté fogják avatni. Már készűl a felterjesztés Istenhez ! Ámen"
Szegény semmi rosszat nem tett neked, ő a mi érdekeinket képviseli. Van néhány olyan intézkedés, ami sajnos nem a legjobb, de az csak egy bevezető, az alapozza meg a későbbi intézkedéseket, ami gazdaggá tenne minket, és az országot. Csak a sok rosszindulatú ember direkt ellene van. Nem rossz a fidesz, legalábbis én nem vettem észre, egyre jobban kezdem azt hinni, hogy csak direkt feszültséget akarnak kelteni az ellenzék emberei.
"Szegény semmi rosszat nem tett neked, ő a mi érdekeinket képviseli."
Ez a baj, hogy a ti érdekeiteket, nem a másik 8.5 millióét... :D
Kedves kérdező!
Látod, nézd csak meg mikor írok.
Remélem nem térített át egyik ellenzékes tudatlan sem a másik oldalra. Kedves Gyurcsány-pártiak!
2023 van, még mindig Orbánnal az élen, milyen érdekes. A kérdezőnek legalább van némi esze, hogy szereti Orbánt. Én teljesen egyetértek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!