Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha fideszes vagyok?

Miért baj az, ha fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
Sok helyen kérdezősködtem, itt is, és a való világban is, hogy melyik a legjobb párt, kire érdemes szavazni, ki a legkisebb rossz, de leginkább a szélsőjobb és a szélsőbal csapott össze, és a fideszt sehol sem tartották rosszabbnak, mint az ellenkező oldalt. Illetve én is észrevettem, hogy mennyit fejlődött az ország az utóbbi időben, sorba hallom az emberektől, hogy nem dőlnek be a többi párt uszításának, és tudják, hogy a fidesz az egyetlen megoldás. Én szeretem a fidesz, és Orbán Viktort is, szerintem ő a legjobb miniszter, aki valaha is volt az ország élén (sőt a létező legjobb miniszter a világon). És ez nem irónia, nem fizettek le, és nem is vagyok bolond, hogy ezt mondom. Egyszerűen ezek a tények, amiket sokan nem látnak be, mert vakok. Sajnálom őket. Ezért hát megkérlek titeket, hogy SOHA többé ne szidjátok a fideszt, a szélsőjobb és szélsőbaloldal intézze el egymás között, kb. ugyanazon a szinten is vannak.
2014. dec. 15. 22:08
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

"bár egyelőre a többiek sem."

Hát akkor meg?

2014. dec. 16. 14:46
 32/48 anonim ***** válasza:
88%
Még mindig nem árultad el milyen miniszter Orbán?
2014. dec. 16. 15:46
 33/48 A kérdező kommentje:

"Még mindig nem árultad el milyen miniszter Orbán?"

Provokatív kérdésekre nem válaszolok! Különben meg sértő, hogy csak azért mert fideszes vagyok, azt feltételezed, hogy nem tudom milyen miniszter.

De hogy örülj, mégis csak válaszolok. Tudod milyen miniszter Orbán Viktor? A legjobb! Ő a legjobb miniszter, aki csak valaha létezett, és aki létezni fog! És a legszimpatikusabb, legrendesebb, és legintelligensebb ember, akit csak ismerek! Na tessék, most megkaptad :D

2014. dec. 16. 16:50
 34/48 anonim ***** válasza:
47%

Arra nem emlékszel, hogy ezt Gyurcsány idejében a Fidesz ellenezte?

Októberben a Fidesz BE AKARTA VEZETNI...

Be is vezetik, de más formában és néven!

Az internet számla is a rezsi része, amit megakarnak adóztatni, akkor hol itt a rezsicsökkentés?

Látom barátaim, sokatzokat vakított el a Fidesz!

Gazdasági szárnyalásról meg ne is beszéljünk, mert itt a nyomor és a kiszolgáltatottság szárnyal!

Munkahely teremtés?

Persze hogy kitesznek az utcára sepregetni 8órahosszában 49.000.-ért ahol jól meg is aláznak...

Ez neked munkahelyteremtés?

A közmunkából nem lehet megélni és még a rezsid felére sem elegendő az az alamizsna, mert ez az és nem fizetés, amit kapsz!

3 hónapig megdolgoztatnak, aztán megint mehetsz munkanélkülire és éldegéljél csak 22.800.-ból!

2014. dec. 16. 17:22
 35/48 anonim ***** válasza:
2014. dec. 16. 17:32
 36/48 anonim ***** válasza:
37%
Nem baj, ha a Fideszre szavaztál, az viszont elég szomorú, hogy még mindig kitartassz mellette.
2014. dec. 16. 19:46
 37/48 A kérdező kommentje:
Egyik sem vagyok, ahogy az a másfél millió ember sem, aki kitart a fidesz mellett.
2014. dec. 16. 21:24
 38/48 anonim ***** válasza:
Pedig épeszű ember nem támogatja, csak azok, akiket leírtam. Másfélmillió pedig nem sokáig lesz, ahogy elnézem.
2014. dec. 16. 22:04
 39/48 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Hát akkor meg?"

Talán végre egy népként kellene megmozdulni és elzavarni az összeset az anyjába, nem közülük válogatni, aztán sírni, hogy megint csak szívunk..

2014. dec. 17. 21:28
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Szerintem határolódj el a fidesztől és csatlakozz hozzánk. Mi egy kis közösség vagyunk és ha minden jól megy jövőre már hivatalos pártként funkcionálunk majd. Tagjaink főleg egyszerű emberekből, kétkezi munkásokból,állatvédőkből és emberjogvédőkből áll, de nem határolódunk el bizonyos okkult tudományok gyakorlásától sem, mint pl. Ufókutatás,össze esküvéselméletek,a szellemvilág kutatása,távgyógyítás. Ha minden jól megy és Daigoro is segít minket (Ő egy keleti isten, a dolgosak istene) akkor jövőre már hivatalos párt leszünk honlappal. Programjaink között szerepel a szegénység felszámolása és a spirituális megtisztulás elindítása,az oktatási rendszer reformálása (beleszőve hasznos spiritiszta tanokat),valamint a kisebségek felzárkóztatása, mindezt EU-s szinten. Válaszd te is a Hungarian-Spiritual Masters pártot.
2014. dec. 18. 03:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!