Miért baj az, ha fideszes vagyok?
"bár egyelőre a többiek sem."
Hát akkor meg?
"Még mindig nem árultad el milyen miniszter Orbán?"
Provokatív kérdésekre nem válaszolok! Különben meg sértő, hogy csak azért mert fideszes vagyok, azt feltételezed, hogy nem tudom milyen miniszter.
De hogy örülj, mégis csak válaszolok. Tudod milyen miniszter Orbán Viktor? A legjobb! Ő a legjobb miniszter, aki csak valaha létezett, és aki létezni fog! És a legszimpatikusabb, legrendesebb, és legintelligensebb ember, akit csak ismerek! Na tessék, most megkaptad :D
Arra nem emlékszel, hogy ezt Gyurcsány idejében a Fidesz ellenezte?
Októberben a Fidesz BE AKARTA VEZETNI...
Be is vezetik, de más formában és néven!
Az internet számla is a rezsi része, amit megakarnak adóztatni, akkor hol itt a rezsicsökkentés?
Látom barátaim, sokatzokat vakított el a Fidesz!
Gazdasági szárnyalásról meg ne is beszéljünk, mert itt a nyomor és a kiszolgáltatottság szárnyal!
Munkahely teremtés?
Persze hogy kitesznek az utcára sepregetni 8órahosszában 49.000.-ért ahol jól meg is aláznak...
Ez neked munkahelyteremtés?
A közmunkából nem lehet megélni és még a rezsid felére sem elegendő az az alamizsna, mert ez az és nem fizetés, amit kapsz!
3 hónapig megdolgoztatnak, aztán megint mehetsz munkanélkülire és éldegéljél csak 22.800.-ból!
"A kérdező kommentje:
Hát akkor meg?"
Talán végre egy népként kellene megmozdulni és elzavarni az összeset az anyjába, nem közülük válogatni, aztán sírni, hogy megint csak szívunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!