Miért baj az, ha fideszes vagyok?
Esetleg konkrétumokat is tudsz mondani hogy miért szereted a Fideszt?
Én fogom szidni a Fideszt, MSzP-t is szidtam mikor ő volt kormányon, ez nem fiatal demokrata hozzáállás tőled!
Főleg hogy annyit se tudsz Orbánról hogy milyen pozícióban van...
"Mindíg azt szidják aki kormányon van, ez nyílvánvaló, hiszen az aktuális kormány intézkedéseit érzi az ember magán és sosem tökéletes semmi"
Szerintem a "sosem tökéletes semmi" titulustól elég messze állnak az eddigi magyar kormányok.
", mert Orbán nagyon ügyesen üzleti kapcsolatokat nyitott a feltürekvő Oroszországgal. "
Az a feltörekvő csoda tündéri mese ország köszöni szépen, egyenesen száguld a... mi felé is?
Viktor királyunk újra a nyerő oldalra állított bennünket.
Orbán a szegényeket otthagyta az útszélén.
Nézd csak Orbán ócsárolja az UNIO-t pedig most is segít Magyarországnak.
" ki a legkisebb rossz"
Ez a kedvencem. Legyünk őszinték, az elmúlt 25 évben nagy vonalakban az összes rossz volt. Mi lenne ha egyszer megpróbálnák nem a rosszak közül választani, hanem valami jót megszavazni végre? Mondjuk az igaz, hogy olyan nálunk nincs, ezt mindig elfejtem.
Ha neked a Fidesz által elért eredmények megfelelnek, akkor legyél Fideszes, a te dolgod. Biztos te is nyertél a 16%-os szjva-val,mocskos sok a rezsid, nem jársz az M0-n, nem volt lakáshiteled és sorolhatnánk... Van egy olyan réteg akinek kedvez a Fidesz által összehozott elmúlt 4,5 év. Sajnos a 85%-nak nem.
"mennyit fejlődött az ország az utóbbi időben"
Visszafelé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!