Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha fideszes vagyok?

Miért baj az, ha fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
Sok helyen kérdezősködtem, itt is, és a való világban is, hogy melyik a legjobb párt, kire érdemes szavazni, ki a legkisebb rossz, de leginkább a szélsőjobb és a szélsőbal csapott össze, és a fideszt sehol sem tartották rosszabbnak, mint az ellenkező oldalt. Illetve én is észrevettem, hogy mennyit fejlődött az ország az utóbbi időben, sorba hallom az emberektől, hogy nem dőlnek be a többi párt uszításának, és tudják, hogy a fidesz az egyetlen megoldás. Én szeretem a fidesz, és Orbán Viktort is, szerintem ő a legjobb miniszter, aki valaha is volt az ország élén (sőt a létező legjobb miniszter a világon). És ez nem irónia, nem fizettek le, és nem is vagyok bolond, hogy ezt mondom. Egyszerűen ezek a tények, amiket sokan nem látnak be, mert vakok. Sajnálom őket. Ezért hát megkérlek titeket, hogy SOHA többé ne szidjátok a fideszt, a szélsőjobb és szélsőbaloldal intézze el egymás között, kb. ugyanazon a szinten is vannak.
2014. dec. 15. 22:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%

Esetleg konkrétumokat is tudsz mondani hogy miért szereted a Fideszt?

Én fogom szidni a Fideszt, MSzP-t is szidtam mikor ő volt kormányon, ez nem fiatal demokrata hozzáállás tőled!

Főleg hogy annyit se tudsz Orbánról hogy milyen pozícióban van...

2014. dec. 15. 22:31
 12/48 anonim ***** válasza:
92%

"Mindíg azt szidják aki kormányon van, ez nyílvánvaló, hiszen az aktuális kormány intézkedéseit érzi az ember magán és sosem tökéletes semmi"

Szerintem a "sosem tökéletes semmi" titulustól elég messze állnak az eddigi magyar kormányok.

2014. dec. 15. 22:32
 13/48 anonim ***** válasza:
93%
10# A netadó mellett a szappanadót is érdemes megemlíteni, ami szintén nagy közfelháborodást keltett világ szerte. Azt hiszem egy olyan országban, ami sajnos nagyon vezető a helyen van különféle súlyos betegségekben és az anyagi jólét sem túl magas, nem pont a legalapvetőbb tisztálkodási cikket a szappant kellene megadóztatni véleményem szerint...
2014. dec. 15. 22:45
 14/48 anonim ***** válasza:
85%
Amíg a szélsőjobb és a szélsőbal elintézi egymás közt, addig a Fidesz mindent zsebre tud vágni. Fantasztikus.
2014. dec. 15. 22:49
 15/48 anonim ***** válasza:
1%
Nekem mindegy, hogy orban vagy gyurcsani. A problemamat magamnak kell megoldan
2014. dec. 15. 22:49
 16/48 anonim ***** válasza:
3%
Nekem mindegy, hogy orban vagy gyurcsani. A problemamat magamnak kell megoldani. Szavazni sem megyek. Nem legalizálom a szavazatommal azt a rendszert, ahol a vezető réteg milliárdokkal gyarapszik, miközben én csak magamra számíthatok. Még "családi összefogásra sem".
2014. dec. 15. 23:00
 17/48 anonim ***** válasza:
78%

", mert Orbán nagyon ügyesen üzleti kapcsolatokat nyitott a feltürekvő Oroszországgal. "

Az a feltörekvő csoda tündéri mese ország köszöni szépen, egyenesen száguld a... mi felé is?

[link]

Viktor királyunk újra a nyerő oldalra állított bennünket.

2014. dec. 15. 23:03
 18/48 anonim ***** válasza:
78%

Orbán a szegényeket otthagyta az útszélén.

Nézd csak Orbán ócsárolja az UNIO-t pedig most is segít Magyarországnak.

[link]

2014. dec. 15. 23:27
 19/48 anonim ***** válasza:
93%

" ki a legkisebb rossz"

Ez a kedvencem. Legyünk őszinték, az elmúlt 25 évben nagy vonalakban az összes rossz volt. Mi lenne ha egyszer megpróbálnák nem a rosszak közül választani, hanem valami jót megszavazni végre? Mondjuk az igaz, hogy olyan nálunk nincs, ezt mindig elfejtem.

Ha neked a Fidesz által elért eredmények megfelelnek, akkor legyél Fideszes, a te dolgod. Biztos te is nyertél a 16%-os szjva-val,mocskos sok a rezsid, nem jársz az M0-n, nem volt lakáshiteled és sorolhatnánk... Van egy olyan réteg akinek kedvez a Fidesz által összehozott elmúlt 4,5 év. Sajnos a 85%-nak nem.

2014. dec. 16. 00:27
 20/48 anonim ***** válasza:
89%

"mennyit fejlődött az ország az utóbbi időben"

Visszafelé?

2014. dec. 16. 01:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!