Miért baj az, ha fideszes vagyok?
"szeretem Orbán Viktort, szerintem ő a létező legjobb miniszter a világon"
Azt hiszem innentől nincs mit hozzáfűzni...
Te vagy a legrosszabb, mert azt hiszed látsz... De pont Te vagy az aki csak a festett képet látod és nem a valóságot... Nem akarlak megbántani, vagy lehülyézni... Kimolyan... De nézz szét rendesen...
A Fidesz eddig csak ártott az országnak, még az első ciklusban nem fejezték be a Bokros csomagot... Kár, mert most nem itt tartunk... De az addig összegült pénzt el tudták költeni...
A mostani ciklusban pedig szétverik a gazdaságot, közmunkásítanak mindenkit, egy olyan országhoz simul, ami mindjárt összeomlik, és olyan ország vezetőit fogadja, amitől egy jó érzésű embernek hánynia kell...
Szétverik az oktatást, központosítanak mindent, de még az intézmények fűtésének kapcsolói is Pesten vannak... Épül a totális állami terrorkommunizmus... A rengeteg adóról meg ne is beszéljünk, vagy akár a rezsinövelésről...
Ehhez képest néhány főtér, néhány szökőkút nem tétel... Ráadásul azokat sem szakemberek végzik, hanem közmunkások ingyen...
De végső soron nekem nem baj hogy van egy meggyőződésed... Csak azt sajnálom, hogy rossz...
"Kedves kérdező! Milyen miniszter Viktor?"
Ennyire buta vagy, hogy még ezt sem tudod? Akkor meg minek szidjátok? Eddig csak jó dolgot tett, Ő vezeti az országot, nem is véletlenül, egyedül Ő képes rá, Ő az országban a legrátermettebb, legokosabb, ember, és a problémákat is nagyon jól kezeli. Csak nem vagytok képesek ezt BELÁTNI!! Biztos fizet titeket az ellenzék, hogy itt szidjátok össze-vissza, de tudjátok meg, hogy az emberek többsége szereti, ahogy én is, és ahányszor csak szidjátok, annyival jobban fogom szeretni!! És megszavazom, akármilyen adót vezet be, mert azt CSAKIS a mi érdekünkben csinálja, a mi érdekünket szolgálja minden cselekedete, még egy ilyen ember nem volt Magyarország történelmében! És most teljesen őszinte voltam!
"Ja, végülis csak mindent EU-s támogatásokból csinálunk, de nem baj..."
Na és? Kiket szeretnél a fidesz helyébe? Tudsz olyan mondani, aki jó lenne? Látom EU párti vagy, tehát a jobbik gondolom szóba sem jöhet. Akkor kérlek, ki legyen? Talán az LMP? Mert szerintem akkor már inkább a fidesz, mint bármelyik baloldali párt, és ez a BALOLDAL hibája, hogy ennyire utálják őket.
Az igazság az, hogy a jobboldal szerint inkább a fidesz, mint az mszp és társai, a baloldal szerint pedig inkább a fidesz, mint a jobbik és a szélsőségesebb pártok.
Akkor viszont el is van döntve, hogy ki marad kormányon. Hát a fidesz.
Te, kérdező!
Mondd már meg nekem, áruld el, miért OLYAN JÓ A FIDESZ?
Én is támogattam a fideszt, de nekem KINYÍLT A SZEMEM ÉS MEGLÁTOM, 1000x nagyobb kárt tettek az országnak és gazdaságnak, mint a Gyurcsány-Bajnai páros!
Nem pártolom őket sem, ők is hülyeségeket műveltek, de csak nem annyit, mint a fidesz!
Elárulnád nekem, miből van annyi pénze az államnak, hogy 3hónap alatt közel 10 stadion épült?
Vak vagy haver!
"1000x nagyobb kárt tettek az országnak és gazdaságnak, mint a Gyurcsány-Bajnai páros!"
Azok eladták az országot, eladtak mindent szinte ingyen külföldi cégeknek, tönkretették az országot, nem vagy komplett, ha azt hiszed, hogy a fidesz rosszabb.
"Na és? Kiket szeretnél a fidesz helyébe?"
Aki végre nem azért ül be a parlamentbe, hogy lopjon, csaljon, hazudjon, akik nem kihasználni akarják ezt a 10 millió hülyét, hanem élhető országot teremteni nekik. A fidesz sajnos nem ilyen, bár egyelőre a többiek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!