Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet, hogy a kötelező...

Nem lehet, hogy a kötelező egyházi adó lesz Orbánék egyik új dobása?

Figyelt kérdés

Felizzottak a viták a teljes titokban készülő új egyházügyi törvény körül. Még Erdő Péter bíboros is csak szóbeszédek alapján értesült róla, de tiltakozott a KDNP-vel együtt. Én nem igazán értem, miről szólna majd ez a dolog, de annyit több cikkből kihámoztam, hogy a német modellt vennék át, ahol az állam kötelezően behajtja az emberektől az egyházi adót.

[link]

2014. dec. 13. 08:13
1 2
 11/14 Shai-Hulud ***** válasza:
23%

7-es

Aha. Szóval én annó még 22 éve ide születtem Monaco helyett a beleegyezésem nélkül, mégpedig úgy hogy érthető okokból semmilyen ellenállást nem voltam képes tanúsítani. (se verbálisat, se fizikait) Most meg ezért fizessem az adót?

2014. dec. 13. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

XDXD

Ha ezt bevezetik, a magyarok felgyújtják a templomokat. :D

2014. dec. 13. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es

Most hogy így mondod nem is rossz dolog.

Viccet félretéve, az hogy én magyarországon élek egy bizonyítható dolog.

Szóval azt mondod hogy létezik egy természetfeletti hatalom ami nem mérhető, nem vizsgálható, nem bizonyítható de azért erre a jogalapra fizessem be az adót?

2014. dec. 14. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:

És ki kérte,hogy kereszteljék meg?

senki.....

2015. jan. 27. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!