"A doppingellenőrzéseknek mi értelme van? Hogy ott legyen a rizikó, hogy lebukhat egy illegális cuccal (nyilván más előnye/hátránya van a kettőnek, de az elv ugyanaz)."
Igen de azok versenyzők. ÉS mégis az embereket milyen okkal ellenőriznék? Azért mert valaki pl 16 éves akkor milyen jogon vizsgálnák? Valaki újságíró akkor is mi közük ehhez? EZ kb megint annyi, hogy egy idióta kitalált valami ötletet.
"Igen de azok versenyzők. ÉS mégis az embereket milyen okkal ellenőriznék? Azért mert valaki pl 16 éves akkor milyen jogon vizsgálnák? Valaki újságíró akkor is mi közük ehhez? EZ kb megint annyi, hogy egy idióta kitalált valami ötletet."
Igen versenyzők, akiknek be kell tartani bizonyos szabályokat, nemversenyzőknél ezt törvényeknek hívják.
Pont ugyanolyan jogon, mint ahogy a rendőr megállít az utcán és igazoltat. Az újságírós dolog szerintem is túlzás, fölösleges (bár pár 'hírportál' tuti megszűnne egyből, elnézve a szerzőik arcát (: ).
Próbálj meg nem indulatból érvelni, az sehova se vezet.
ma 12:38
A te érvelésed alapján pedig akkor a 18 éven felülieket is szűrni kell. Mert ők is törvényt szegnek ennyivel. ÉS mi alapján lesz kiválasztva, hogy ki megy? ÉS mégis milyen indokkal? Mert úgy nem lehet, hogy hát mert csak.
Ez az egész egy olyan átgondolatlan ötlet volt.
Ezt jól látod. Ez a különbség az ötlet és a törvényjavaslat között. A kettő között kell pár hét/hónap munka, hogy az ilyen kérdésekre megtalálják a legjobb választ.
Szerintem azért pécézte ki a 18 alattiakat, mert a legtöbb ember, aki drogozik, az 18 előtt kezdte. Szerintem elég kevés embernek jut eszébe 25 évesen kipróbálni, és akkor már nem is nagyon lehet mit kezdeni vele, mert eldöntötte, hogy ő azt akarja, és kész. Ha 18 éven aluliakat szűrsz, az közelebb van a prevencióhoz, mint ha 40 éveseket kezdenél. A politikusok nyilván más indíttatásból került bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!