Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek mégis mi értelme van?

Ennek mégis mi értelme van?

Figyelt kérdés
[link]
2014. dec. 6. 17:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag nagyon sok a kábítószerező országgyűlési képviselő.
2014. dec. 6. 17:08
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem hülyeség.
2014. dec. 6. 17:25
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

Én korrupciós tesztet csináltatnék velük, Lop Stop tesztet,

Naponta.

2014. dec. 6. 17:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Most mi szüksége van erre egy újságírónak? Vagy mi majd ehhez kötik, hogy csinálhatja e a munkáját? Vagy valami lejáratásra akarják használni?
2014. dec. 6. 17:37
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha másra nem, arra jó lenne, hogy villámgyorsan legalizáljanak pár drogot, hogy a képviselők nyugodtan élhessenek vele továbbra is :)

Viccet félretéve, jó ötletnek tartom, és kiterjeszteném a köztisztviselőkre is. Viszont szerintem úgysem fogják tudni végigvinni, éppen ezért, mert sokan élnek vele a felső vezetésben.

2014. dec. 6. 18:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a drogtesztnek évente egyszer az égadta világon semmi értelme nincs. A teszt előtti hónapban nem drogoznának hogy kitisztuljanak, aztán mikor megvolt a teszt 11 hónapon keresztül meg drogoznának.

Félreértés ne essék nemvagyok drogos, sőt ellenzem a drog fogyasztást.

2014. dec. 6. 18:48
 7/22 A kérdező kommentje:
ÉS azt is tegyük hozzá, ha ezt így bevezetik 1 évnyi mintát 90 évig tartana kivizsgálni és több mint 50 milliárdba kerül.
2014. dec. 6. 18:54
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmeháborodott elme agyszüleménye. Én inkább a korrupciót és a hirtelen jött vagyonosodást vizsgálnám egy civil szervezettel. Kíváncsi vagyok vajon ezt támogatnák-e?
2014. dec. 6. 19:00
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen feleslegesen milliárdokat dobnának ki az ablakon, és a drogozás ugyanúgy folyna tovább.

Én inkább egy korrupció ellenes törvényt dolgoznék ki szakemberek bevonásával és ezt népszavazással fogadtatnám el. A következő támpontok szerint: minden egyes köztisztviselőt és kormánytagot vagyon nyilatkozatra köteleznék a családjával együtt a hivatalba lépésük kezdetén, a vagyon gyarapodásukat felülvizsgáltatnám évente ha valakinél felmerülne a gyanúja hogy érintett azonnali alapos és törvényes vizsgálatot rendelnék el ha bebizonyosodik a bűnössége elítélni minimum tíz év börtön, teljes vagyonelkobzás és a közéletből végleges kitíltás. Ez szerintem nagymértékben visszaszorítaná a korrupciót, teljesen nem szünne meg ez nyílvánvaló, de igen megfontolná a delikvens hogy belefogjon az adófizetők pénzének a dézsmálásába.

2014. dec. 6. 19:26
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

"ÉS azt is tegyük hozzá, ha ezt így bevezetik 1 évnyi mintát 90 évig tartana kivizsgálni és több mint 50 milliárdba kerül."

Azt mondta valahol, hogy minden 12-18 év közöttit ellenőriznek? Osztályonként kettőt-hármat, és máris töredéke a költség, de valami visszatartó ereje azért csak lenne(nyilván nem mondanák meg nekik 10 évre előre, hogy Józsi, de 2017.08.24-én mész, te meg akkor). Az meg, hogy a nyolckeres dizájnerdrognak hívott sz*rjait nem tudja kimutatni, az nem lényeg szerintem, mert aki azt tolja, az már lényegében menthetetlen.

A doppingellenőrzéseknek mi értelme van? Hogy ott legyen a rizikó, hogy lebukhat egy illegális cuccal (nyilván más előnye/hátránya van a kettőnek, de az elv ugyanaz).

2014. dec. 6. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!