Mi ez a nagy pénzosztogatás az orvosoknak?
Hétvégén bent voltunk megnézni dédnagyanyámat a kórházban és nagyanyám (dédi lánya) 10 ezer forintot nyomott az orvosa zsebébe. Amikor visszajött hozzánk, akkor azt mondta, hogy már adott neki múltkor is, amikor legutóbb be kellett vinni a dédit.
A kórház tele volt betegekkel, ha mindenki családjától kap az orvos ennyi pénzt, akkor milliók is összejöhetnek neki havonta. Ez rengeteg pénz még a fizetésén felül.
Hogy működik ez? Mit képzelnek ezek magukról?
Vagy ne csodálkozzunk, mert magyarokról van szó?
"Egy orvos sokat tanul, nagy a felelőssége, szar a munkaideje, szarok a munkakörülményei és alig van társadalmi megbecsülése."
orvosi műhiba esetén,ha a beteg meghal,az orvost nem vonják felelősségre.pont hogy felelősségük nincs ill. nem vállalnak,a kórház is a végsőkig védi őket.
12: Csak egy kérdés, így anonim módon egy orvoshoz. Milyen érzés látni, hogy nincs pénz az egészségügyben, de közben épülnek a stadionok és korrupciós botrányoktól zeng minden?
Én a 140k-s fizetés miatt már rég elhagytam volna az országot. Sőt, talán még a kontinenst is.
13-as ne is mondd,nehéz a busz-és kamionvezetők élete.
utóbbit 5 perc túlvezetésért megbüntetik 300 ezerre.5 évente meg kell védenie a szakmáját különben nem dolgozhat.
kicsit rossz napjuk nekik sem lehet.ha eltaposnak egy személyt akkor aztán felelősségre vonják őket,nem lehet sumákolni.
"melyik öngyilkosjelölt megy SzTK-fogászatra?! Örülj, hogy élsz még, fiam."
Most már mondhatom hogy az aki hülye. De alapvetően az, aki egy 5 perces fúrásért nem mindig tud kiadni 10-15 ezret.
szántóvető: én azt nem mondtam, hogy a kamionos élete nem nehéz, csak azt, hogy az orvosé az.
Mondjuk tudtommal egy kamionos jelentősen kevesebbet tanult mint egy orvos és jelentősen többet is keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!