Vidéken az emberek emiatt nem nyitottak?
Figyelt kérdés
Én jártam vidéken, a városokban is alig vannak lehetőségek szórakozásra, meg nincs elég program.
Szerintem ez okozza, hogy vidéken olyan mások az emberek, nem nyitottak, bezárkózottak.
Szerintem olyanok, mint az amerikaiak a 60-as években.
Nem támogatják az egyenjogúságot és azt aki az egyenjogúságot támogatja, legyen az jogvédő, polgárjogi aktivista vagy átlagember, azt legszívesebben meglincselnék.
Amerikában csináltak is ilyet akkoriban, meglincselték a polgárjogi aktivistákat.
2014. nov. 29. 17:57
11/12 anonim válasza:
Én is vidéken lakok, semmi bajom a szórakozási lehetőségekkel és programokkal. És köszi az általánosítást, de nekem pl. semmi bajom az egyenjogúsággal, nálunk nem lincselik meg az aktivistákat sem, szerintem jobb a közbiztonság, mint Nálatok Pesten. (Bár elismerem, nem Borsodban lakunk). És mi köze a szórakozási lehetőségeknek a polgárjogi aktivisták meglincseléséhez? Ha még egy disco, múzeum, stb. lenne a városban, akkor szerinted jobban elfogadnánk Őket, vagy mi???
12/12 anonim válasza:
Aha, szóval a vidékről felkerült csoporttársaim az egyetemen azért örülnek ennyire a sok lehetőségnek (szórakozás, kulturális program), mert zárkózottak és nincs rá igényük. És azért mondják a szöveget, hogy otthon miért nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!