Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéken az emberek emiatt nem...

Vidéken az emberek emiatt nem nyitottak?

Figyelt kérdés

Én jártam vidéken, a városokban is alig vannak lehetőségek szórakozásra, meg nincs elég program.

Szerintem ez okozza, hogy vidéken olyan mások az emberek, nem nyitottak, bezárkózottak.

Szerintem olyanok, mint az amerikaiak a 60-as években.

Nem támogatják az egyenjogúságot és azt aki az egyenjogúságot támogatja, legyen az jogvédő, polgárjogi aktivista vagy átlagember, azt legszívesebben meglincselnék.

Amerikában csináltak is ilyet akkoriban, meglincselték a polgárjogi aktivistákat.

2014. nov. 29. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Azért nincsenek szórakozóhelyek, mert nincs rá igény...
2014. nov. 29. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

1-es: baromság. Ilyet csak egy pesti mondhat.

Azért "nincs rá igény", mert nincs pénzük rá. Hatalmas különbségek vannak munkahelyek számában és fizetésben is a fővároshoz képest.

Jó lenne már egy mediánbér kimutatás...meglepődnél, amikor kijönne, hogy 90-100 nettó a medián...abból nem igazán lehet szórakozni.

Pedig szétunják magukat az emberek...én is. De ha lenne is, nem jutna rá.

2014. nov. 29. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Hát igen, nincs annyi lehetőség.

Hogy mire? Kb. semmire.

Mehetsz kapálni a kertet, öntözni, nyírni az udvarban a füvet, nyár végén - ősz elején a fával kell rohadt sokat koncolkodni, télen pedig lapátolhatod a havat orrba-szájba.

Ha szerencséd van, akkor van kocsma a faluban, de anyáméknál konkrétan már az sincs, mert nem volt forgalom. Ha mégis lenne, akkor a fogatlan, 50-es tahók miatt nem lenne kedved menni.

2014. nov. 29. 18:13
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Zárkózottabbak vidéken az emberek? Mi van? Hogy lennénk már zárkózottak? Ahol születtem, ott a környék felét ismerem, a buszon köszönnek a sofőrnek az emberek felszálláskor akkor is ha nem ismerik, a boltban is köszönnek az eladónak, stb.

Pesten tapasztalom azt inkább, hogy itt mindenki balta arccal mászkál. Tudod miért van vidéken kevesebb szórakozóhely? Mert kisebbek a települések vazze! A fővárosban sincs semmilyen nagyobb hely, ahhoz képest, hogy 2 millióan élnek ott. Mit vársz? Egy 50 ezres városban is legyen 30 szórakozóhely? Minek? Ennyire nem látod az arányokat?

2014. nov. 29. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Ja és megkockáztatom, hogy ha nem lenne ennyi nagy egyetem a fővárosban, akkor a pesti kocsmák és szórakozóhelyek fele is lehúzhatná a rolót. Ráadásul a főváros nyüzsgő része is véget és kb a Nagykörútnál, szóval a város területének nagy része pont olyan mint az összes többi magyar város.
2014. nov. 29. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Azért mert mi itt falun nem rendezünk .uzi parádét még nem vagyunk maradiak.
2014. nov. 29. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Én vidéken élek, itt az egész élet egy szórakozás, ezért semmi szükségünk külön ilyen helyekre.
2014. nov. 29. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Én vidéken nőttem fel és nem vettem észre, hogy ne lennének szórakozó helyek. Nyilván nem olyan számban mint a fővárosban, de ugyanolyan népsűrűség sincs. Amikor fiatal voltam én jártam szórakozni, volt szabadtéri disco és fergeteges falunapok, búcsúk. Amikor szezonja van akkor minden héten másik faluban. Páran motorral jártunk, hajnalban bemásztunk a termál fürdőbe buli után levezetésnek, jó mókák voltak. Pedig én akkor igen szegény voltam. Ja igen és bejártunk a városokba is, ha akartunk.

Azt nem tudom honnan veszi a kérdező, hogy mennyire nem támogatják az egyenjogúságot vidéken. Pontosan milyen egyenjogúságot? Itt köszönnek egymásnak az emberek, ismerik is egymást, de senki nem vegzálja a másikat azzal, hogy milyen a faji, vallási vagy bármilyen hovatartozása, vagy szexuális irányultsága, nem lincselnek meg senkit ilyesmiért, soha nem is hallottam róla, a kérdésnek ezt a részét nem is értem.

2014. nov. 29. 19:12
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Mi vidékiek teszünk a libber nyivákolásotokra az "egyenjogúságoddal" kezdve az összes többi ökörségig.

Vagy mire kellene "nyitottnak" lenni akkor? :D

2014. nov. 29. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Budapesten az a "Morrison 2"-nek nevezett hely az nem szórakozóhely, ember :D PUNCITŐZSDE

Oda járnak a gazdag 40es férfiak ajánlgatni 20on éves egyetemistáknak miket biztosítanak neki. Vágod már?

2014. nov. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!