Vidéken az emberek emiatt nem nyitottak?
Én jártam vidéken, a városokban is alig vannak lehetőségek szórakozásra, meg nincs elég program.
Szerintem ez okozza, hogy vidéken olyan mások az emberek, nem nyitottak, bezárkózottak.
Szerintem olyanok, mint az amerikaiak a 60-as években.
Nem támogatják az egyenjogúságot és azt aki az egyenjogúságot támogatja, legyen az jogvédő, polgárjogi aktivista vagy átlagember, azt legszívesebben meglincselnék.
Amerikában csináltak is ilyet akkoriban, meglincselték a polgárjogi aktivistákat.

1-es: baromság. Ilyet csak egy pesti mondhat.
Azért "nincs rá igény", mert nincs pénzük rá. Hatalmas különbségek vannak munkahelyek számában és fizetésben is a fővároshoz képest.
Jó lenne már egy mediánbér kimutatás...meglepődnél, amikor kijönne, hogy 90-100 nettó a medián...abból nem igazán lehet szórakozni.
Pedig szétunják magukat az emberek...én is. De ha lenne is, nem jutna rá.

Hát igen, nincs annyi lehetőség.
Hogy mire? Kb. semmire.
Mehetsz kapálni a kertet, öntözni, nyírni az udvarban a füvet, nyár végén - ősz elején a fával kell rohadt sokat koncolkodni, télen pedig lapátolhatod a havat orrba-szájba.
Ha szerencséd van, akkor van kocsma a faluban, de anyáméknál konkrétan már az sincs, mert nem volt forgalom. Ha mégis lenne, akkor a fogatlan, 50-es tahók miatt nem lenne kedved menni.

Zárkózottabbak vidéken az emberek? Mi van? Hogy lennénk már zárkózottak? Ahol születtem, ott a környék felét ismerem, a buszon köszönnek a sofőrnek az emberek felszálláskor akkor is ha nem ismerik, a boltban is köszönnek az eladónak, stb.
Pesten tapasztalom azt inkább, hogy itt mindenki balta arccal mászkál. Tudod miért van vidéken kevesebb szórakozóhely? Mert kisebbek a települések vazze! A fővárosban sincs semmilyen nagyobb hely, ahhoz képest, hogy 2 millióan élnek ott. Mit vársz? Egy 50 ezres városban is legyen 30 szórakozóhely? Minek? Ennyire nem látod az arányokat?

Én vidéken nőttem fel és nem vettem észre, hogy ne lennének szórakozó helyek. Nyilván nem olyan számban mint a fővárosban, de ugyanolyan népsűrűség sincs. Amikor fiatal voltam én jártam szórakozni, volt szabadtéri disco és fergeteges falunapok, búcsúk. Amikor szezonja van akkor minden héten másik faluban. Páran motorral jártunk, hajnalban bemásztunk a termál fürdőbe buli után levezetésnek, jó mókák voltak. Pedig én akkor igen szegény voltam. Ja igen és bejártunk a városokba is, ha akartunk.
Azt nem tudom honnan veszi a kérdező, hogy mennyire nem támogatják az egyenjogúságot vidéken. Pontosan milyen egyenjogúságot? Itt köszönnek egymásnak az emberek, ismerik is egymást, de senki nem vegzálja a másikat azzal, hogy milyen a faji, vallási vagy bármilyen hovatartozása, vagy szexuális irányultsága, nem lincselnek meg senkit ilyesmiért, soha nem is hallottam róla, a kérdésnek ezt a részét nem is értem.

Mi vidékiek teszünk a libber nyivákolásotokra az "egyenjogúságoddal" kezdve az összes többi ökörségig.
Vagy mire kellene "nyitottnak" lenni akkor? :D

Budapesten az a "Morrison 2"-nek nevezett hely az nem szórakozóhely, ember :D PUNCITŐZSDE
Oda járnak a gazdag 40es férfiak ajánlgatni 20on éves egyetemistáknak miket biztosítanak neki. Vágod már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!