Mire várnak az emberek vidéken?
Itt van ez a riport: [link]
Szerintem ez iszonyatosan elkeserítő. Az összes bemutatott faluból nekem az jön le, hogy ezek az emberek nagyon el vannak tévedve. Szemét az EU, a városi pékség, körülbelül mindenki hibás, csak ők nem. Ülnek a kocsmában, a white trash nő szerint a buszmegállóban "a hülye német", meg az is dögöljön meg, mert nem ott költi el a pénzét.
Az egész riportból süt, hogy a 90 éves nőn kívül itt mindenki csak mástól várja a segítséget, eszébe sem jut, hogy esetleg az ő feladata lenne alapvetően, hogy az életüket megoldják.
kérdező te végignézted az általad linkelt (egyébként több mint 10 éves) videót?a régi munkahelyek a rendszerváltást követően megszüntek.busszal bejárni a városba annyiba kerül hogy elmegy rá a kereset.a külföldi élelmiszer kiszorítja a Magyart a boltokból mert nagyobb állami támogatás mellett olcsóbban előállítható.-ezek hangzottak el többek között.
" Sőt, nem egy embertől hallottam, hogy a falusi rokonai már főzni sem szoktak, hanem RENDELIK az ételt." havi 22600 Ft-ból?
" Magyarországon nagyon nincsenek nyugati árak amúgy"-ez igaz,itthon többe kerül majdnem minden.
8: Ez egy tegnap megjelent riport, idén nyáron forgatták a benne szereplő videókat. Én nem tudom, te mit néztél, de itt elsősorban arról van szó, hogy megszűnt a helyi bolt, és egy Győrből járó mozgóbolt vette át a helyét. Az nem furcsa számodra, hogy ennek a cégnek győri bérekkel, üzemanyagköltséggel, sofőrrel, plusz adóval is megéri odajárni? Érdekes mód az fel sem merült ott, hogy esetleg ők is járhatnának Győrbe.
Olyanok is elhangoznak még, hogy "az a baj, hogy idejön ez a sok német". Ezek az emberek csak tartják a markukat, és természetesnek veszik, hogy nekik a német pénzéből JÁR. Nyelveket nem beszélnek, gyakorlatilag meg sem próbálják kiszolgálni a németek igényeit (azaz megdolgozni a pénzéért), de az a szemét, amiért nem ott költi a pénzét.
Bizonyára nem jártál még nyugaton, ha azt képzeled, hogy ott olcsóbbak a dolgok. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!