Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Azok az emberek mit csinálnak...

Azok az emberek mit csinálnak ott? Miért élnek ilyen vidéken?

Figyelt kérdés

Gyakran látom filmekben(Tremors, ahová lépek szörny terem; Halálkanyar, Nem vénnek való vidék, Con Air fegyencjárat), h vannak ezek a sivatagi, igazi poros lakótelepek.

A java lakókocsiban él, amit alacsony drótkerítés vesz körül.

Ha jól tudom ezeket egyébként Trailer Parknak hívják.

Nem olyan rég jelent meg egy játék, a GTA5.

Ezáltal be is járhattam hasonló környéket, mert élethűen ábrázolták.

Nem egy olyan környék, ahol szívesen élnék(egyébként kirándulni első osztályú, szépek a hatalmas hegyek, sziklák).

De láthatóan eléggé lerobbant, semmi infrastruktúra.

Akkor miért?(egyébként a média azt sugallja, h nem észkombájnok, hanem eléggé buta emberek, redneckek(ha jól tudom) lakják.

2014. szept. 1. 19:49
 1/5 anonim válasza:
Devizahitelesek :-)
2014. szept. 1. 20:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Pl: szegények, nincs más munkájuk, vagy csak ott szeretnek éni mert ott nõttek fel. De amit a filmekben látsz az ritkán tükrözi a valóságot.
2014. szept. 1. 20:30
 3/5 szabina555 ***** válasza:
100%

valóban léteznek ilyenek, egyben jártam is, vagy inkább csak keresztülutaztam rajta. magam is gondolkozom rajta azóta is, hogy miért élnek ott és kik. a közelben semmi nincs, mondjuk 1-2 óra kocsikázásra vannak már nagyobb városok.

nekem első gondolatom az volt, hogy a gyilkosok laknak ott. :D viccet félretéve, nemtudom, vagy mert az tetszik nekik, vagy mert nincs más választásuk.

2014. szept. 1. 21:01
 4/5 anonim válasza:
Olcsó a telek, vagy talán szinte semmibe nem kerül, ellentétben a városbeliekkel, vagy csak a városokhoz közelebb levőkkel akár. Nyilván nem jókedvükben laknak ilyen helyen, csak ennyire futja.
2014. szept. 2. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
mert àllandò statiszta szerepeket kaphatnak filmekben
2014. szept. 2. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!