Azok az emberek mit csinálnak ott? Miért élnek ilyen vidéken?
Gyakran látom filmekben(Tremors, ahová lépek szörny terem; Halálkanyar, Nem vénnek való vidék, Con Air fegyencjárat), h vannak ezek a sivatagi, igazi poros lakótelepek.
A java lakókocsiban él, amit alacsony drótkerítés vesz körül.
Ha jól tudom ezeket egyébként Trailer Parknak hívják.
Nem olyan rég jelent meg egy játék, a GTA5.
Ezáltal be is járhattam hasonló környéket, mert élethűen ábrázolták.
Nem egy olyan környék, ahol szívesen élnék(egyébként kirándulni első osztályú, szépek a hatalmas hegyek, sziklák).
De láthatóan eléggé lerobbant, semmi infrastruktúra.
Akkor miért?(egyébként a média azt sugallja, h nem észkombájnok, hanem eléggé buta emberek, redneckek(ha jól tudom) lakják.
valóban léteznek ilyenek, egyben jártam is, vagy inkább csak keresztülutaztam rajta. magam is gondolkozom rajta azóta is, hogy miért élnek ott és kik. a közelben semmi nincs, mondjuk 1-2 óra kocsikázásra vannak már nagyobb városok.
nekem első gondolatom az volt, hogy a gyilkosok laknak ott. :D viccet félretéve, nemtudom, vagy mert az tetszik nekik, vagy mert nincs más választásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!