Dr. Vida Ildikó-nak van doktori címe?
Az összes Doktori Iskolánál olvasható a feltétel, hogy
"Az angol nyelvet azonban a Doktori Iskola munkanyelvként használja, tehát amennyiben a jelölt angolból nem rendelkezik nyelvvizsgával, akkor az angol nyelv megértési, kommunikációs szintű ismeretét más úton igazolnia kell."
akkor ő hogyan doktorált?
5.
Te f!!!!!asz!
Leírják magyarul, h munkanyelvként használják az angolt.
Ezen mit nem értesz?
Vagy te is tolmácsot kérsz???
" E szerint Vida 1964. március 5-én Kisújszálláson született, ahol az általános iskolai tanulmányait is végezte, majd a törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Gimnáziumban érettségizett. Jogi diplomájának megszerzését követően (1989) három évig a Pest Megyei Adófelügyelőségen dolgozott főelőadóként."
A jogi egyetem miatt doktor, vagyis nem későbbi tudományos fokozatot szerzett doktor. Megelőlegezve neki azt, hogy valóban elvégezte és letette a vizsgáit.
De ez többet elárul:
"Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán 1989-ben szerezte. Tanulmányai idején a későbbi Fidesz számos vezetőjével együtt Bibó-kollégista volt."
Vagyis megbízható, érinthetetlen bűnözőcimbora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!