Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető hogy Vida Ildikó...

Elképzelhető hogy Vida Ildikó nem beszél angolul?

Figyelt kérdés

Vida Ildikó tolmácsot kért.

Nem tudom elképzelni hogy egy országos nagy hivatal elnöke nem beszél angolul, amikor már mindenhol kell egy alap angol tudás.....

2014. nov. 11. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Egy teljesen magyar hivatalt vezetni nem kell semmilyen idegen nyelv. Az is lehet, hogy amikor ő iskolás volt, még oroszt tanult. Még én is azt tanultam általánosban. Nyelvvizsgája amúgy lehet más nyelvből is, az egyáltalán nem alap, hogy mindenhol kell az angol.
2014. nov. 11. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

Neked ciki max, hogy ilyesmire fecsérelted szabadidőd!

Fészbúk, Plaza, homár és leszbosz fura nagyon!

De azért még nem a 17 évesek irányítanak!

2014. nov. 11. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:17

Fúúúú... Szerintem te ide trolkodni jársz. Azért érdemes Vidának utánanézni. Érdekesség: Pont akkor módosították az elnökség betöltésének a feltételeit amikor ő jött. Egy napon volt a módosítás és a hivatalba lépése. Ezekben olyanokat töröltek el mint, hogy kiemelkedő tapasztalat, több éves vezető tapasztalat a hivatalban, stb... Az már csak hab a tortán, hogy az elnök szakmai önéletrajzát nem adja ki az ország egyik legjelentősebb hivatala. Valamiért az nagy titok.

A válaszra: nyalni tudni kell semmi több. Ha beszélne akkor feltehetőleg nem kérne tolmácsot. És azért ebben a munkakörben elvárt lenne, mégpedig azért is, hisz a NAV-ban más vezetőktől elvárják.

2014. nov. 11. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

ma 16:11

De elvárás az alap. A szerveknél a legtöbbször az angol az elvárt nyelv. Nézd meg a politikát. ott is ha találkoznak vezetők angolul beszélnek. Lehet mivel néha Orbánnak is nehézségei vannak vele ezért mástól nem várja el.

Ami meg vicc, hogy Vida elmegy a követségre és ott döbben rá, hogy jééé itt angolul beszélnek... Hát ő erre nem számított. És arra mégse, hogy ott időpontot kellene kérni, hacsak nem véletlen az utcán találkoznak. Ez a nő egyre jobban lejáratja magát.

2014. nov. 11. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy elképzelhető, hanem nyilvánvaló.
2014. nov. 11. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Possible.
2014. nov. 11. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Már miért beszélne? Nem angliában él.
2014. nov. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!