Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen NAV elnök az, amelyik...

Milyen NAV elnök az, amelyik nem tud angolul?

Figyelt kérdés
Most mondta be a tv, hogy odament a nagykövetségre, de nem tudott a taggal kommunikálni... besérülök..agy csak nekem furcsa ez?!

2014. nov. 10. 18:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Minden sztereotípiát igazoló magyar.
2014. nov. 10. 18:21
 2/31 anonim ***** válasza:
84%

Ezen én is nagyot néztem.

Diplomája megvan legalább vajon? (Persze, vett egyet :D)

2014. nov. 10. 18:26
 3/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem a posztjára illő.
2014. nov. 10. 18:30
 4/31 homo ludensz ***** válasza:
47%

Egy rakás diploma még bent hever a sikertelen nyelvvizsga miatt és számosan levizsgázta így kézhez kapták a diplomájukat. Ez is a mostani látkép egy része amely lehet hogy néhány év múlva hökkent meg bennünket. Képzelj el egy mérnököt,biológust,történészt akit meghívnak egy nemzetközi tanácskozásra és ott angolul folyik az előadás.

Micsoda sírás-rívás ment hogy van diploma de még sincs mert ott az a kötelező nyelvvizsga és ezek az emberek a jövő letéteményesei. Akinek meg volt papírja az már régen elhúzott.

2014. nov. 10. 18:37
 5/31 anonim ***** válasza:
7%

A bukott baloldali támadások következménye ez a “botrány" is!

Most a háttérhatalmi amerikai támogatásuk is felszínre került!

Kormányunk, ilyen támadás esetén csak a lojalitást fogja nézni minden vezető tisztségviselőben!

Nem pedig a diplomák számát vagy a nyelvtudást!

2014. nov. 10. 18:40
 6/31 anonim ***** válasza:
67%
HA én 14 évesen minden különóra nélkül alapszinten tudok beszélgetni angolul, elvárható egy ilyen embertől legalább ugyan ez.
2014. nov. 10. 18:52
 7/31 anonim ***** válasza:
Korrupt
2014. nov. 10. 19:13
 8/31 anonim ***** válasza:
40%
Látjátok? #5 tudja a tutit! Egyébként lehet, hogy ti jobban beszéltek angolul, de ö valamit azért nálatok jobban tudott angol nélkül is.
2014. nov. 10. 19:20
 9/31 anonim ***** válasza:
73%

"Milyen NAV elnök az, amelyik nem tud angolul?"

A Fideszben nem a képzettség az első náluk a párthüség(az orbánhűség) az ami miatt kineveznek valakit egy fontos állami pozicióra.

Ezért van az hogy gyakran fatális hibák tarkítják ezeknek az embereknek a munkáját, lásd:Hofman Rózsa ámokfutását majd bukását és végül önvallomását amikor ő maga ismerte el hogy végig tévúton járt.

2014. nov. 10. 19:26
 10/31 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudjatok, de nem csak az angol van a világon, lehet más nyelveket meg beszél. Én pl. beszélek angolul, németül és spanyolul, de ha a franciákkal lenne bajom, és csak franciául lehetne velük kommunikálni, akkor nem tudnék. Most akkor engem is lejárna mindenki, hogy milyen nyomorék vagyok, mert nem beszélek nyelvet?
2014. nov. 10. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!