Milyen NAV elnök az, amelyik nem tud angolul?
" Én pl. beszélek angolul, németül és spanyolul, de ha a franciákkal lenne bajom, és csak franciául lehetne velük kommunikálni, akkor nem tudnék. Most akkor engem is lejárna mindenki, hogy milyen nyomorék vagyok, mert nem beszélek nyelvet?"
Konkrétan te is beszélsz angolul és ez nem véletlen.
Az angol jelenleg világ nyelv(hagyjuk, hogy ez jó-e vagy nem), külkereskedelemben és politikában pedig ez eléggé fontos.......
Mellesleg szerintem ez tök mindegy, hiszen a mostani kormányból ízlés szerint válogathatna akármelyik újságíró, hogy ez milyen hülye, az mekkora barom, ennek mi keresni valója a parlamentben stb.
az angol világnyelv, a francia meg nem.
egy vezérigazgatónak, elnöknek legalább középszinten kellene tudni angolul, de inkább felsőn
Engem nem is az kavart meg, hogy jóó parasztosan(elnézést, ők legalább dolgos emberek) beszél, hanem az, ahogyan üdvözölte GoodFriendet! Félréértés ne essék, nem azért kell nyalni a popoját, mert ő amerikai, hanem egy hivatalos partnert nem így illik üdvözölni, ahogyan ő tette...Alig-alig kézfogás, 'Jónapot' egy külföldi partnernek...
Tudomásom szerint Vida nem beszél nyelveket- pedig Európa legtöbb magas pozíciójú vezetője igencsak ért hozzá, még Putyin is folyékonyan beszél németül. Nem mondom, hogy franciául kell trillázni (bár én kéttannyelvűs gimibe járok, kötelező a francia-angol felsőfokú nyelvvizsga az érettségihez, és ez igencsak hasznos nyelvtudás), de azért egy társalgási szintű angol igencsak elkellene!!!
DE NEM AZ A BAJ, HOGY MEG SE TUD MUKKANNI ANGOLUL, MERT HAZUDNI ÚGY TUD, MINT A VÍZFOLYÁS, ÉS MÉGIS MILYEN POZÍCIÓBAN ÜL!!!
ahogy a 444-en is írták, az ilyen dolgokért Benny Hill könyörögne. És tényleg. Ildi annyira szerencsétlen, hogy ahová nyúl, még nem, hogy tisztázná magát, mégtöbb szempontból beégeti magát :D Sajnos sírnunk kéne, de nem megy, mert ez vicces. :D
Lehetnék ünneprontó azzal, hogy a legtöbb középfokú angol nyelvvizsgával rendelkező pont ugyanilyen helyzetbe kerülhetne, ha kommunikálni kéne, szóval ettől függetlenül a papír az meglehet neki...de áhh...olyan szép ez, hogy lehet ennek eszembe se kellett volna, hogy jusson :D
Aki lejáratta és tönkreteszi, azzal fogjon kezet?
Még ha beszélnék is a nyelvén, leköpném magyarul! (kamerán kívül)
Beállítanak ketten az ügyvédjével az USA nagykövetségére, hogy majd jó magyarosan a NAV-os arroganciájukkal sarokba szorítsák az Goodfriendet úgy, hogy egyikőjük sem tud egy szót sem angolul?!
Ez már nem is égő, hanem röhejes!
(Amúgy állítólag felveszi a nyelvpótlékot is.)
"Amúgy állítólag felveszi a nyelvpótlékot is."
Az eszedbe sem jut, hogy az más nyelvért is jár? Oszt te tudnál velük beszélni? Lefogadom, hogy az idelátogató tizenévesen 90%-a is ugyanígy járt volna, pedig ők MOST EBBEN a szent percben is járnak angol órákra, mert őket arra tanítják, nem mondjuk oroszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!