Áder János milyen szinten tud már angolul?
Figyelt kérdés
A hírekben láttam, ahogyan valamiről beszélgetett Barrosoval.2012. júl. 1. 10:06
1/15 anonim válasza:
Jesz. Jesz. Ken ju ripít dö kvescsön plíz?
2/15 anonim válasza:
Nem valami jól.
Orbánt is hallottam angolul beszélni.Egyszerűen szörnyű akcentussal beszél.
Egy politikustól aki az országot vezeti azért illene tudnia rendesen angolul.
3/15 anonim válasza:
Még sose hallottam egyiket se beszélni, de az akcentus az nem akkora tragédia, ha helyesen beszél. Csak Meggyesit(nem tudom hogy írja) hallottam franciául :))))))
4/15 anonim válasza:
Szeritnem Lampert Mónikától tanult. (Áj em Mónika Lamert.)
5/15 anonim válasza:
Szorri, áj em ö míting. Ár ju ö míting? :)))
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Gyurcsányt hallottam már angolul beszélni elég nulla :D
Nem hallottam még KÁder Jánost de azért csak tud ha külföldön dolgozott!
8/15 anonim válasza:
Szerintem Orbán nem beszél rosszul, akcentusa meg mindenkinek van, azon nem nagyon lehet segíteni. És ezt úgy mondom, hogy ki nem állhatom Orbánt, mielőtt valaki rögtön a piros kéz felé nyúlna.
9/15 anonim válasza:
Mellesleg Barrosonak is borzasztó akcentusa van. Az egyetlen EU vezető, akinek tökéletes a kiejtése az David Cameron, bár az amerikaiak talán ezzel is vitatkoznának.
10/15 anonim válasza:
"Egy politikustól aki az országot vezeti azért illene tudnia rendesen angolul."
Miért? Egy nyelv a sok közül. Ilyen alapon illene tudnia rendesen szlovénül, finnül vagy bolgárul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!