Szerinted Vida Ildikó megérdemelé azt büntetésként hogy magyar állampolgárságát és teljes vagyonát elvegyék majd kitoloncolják az országból?
Természetesen.
De, egy tucatnyi fejes megérdemelné, hogy internálják.
én annyival beérném, ha a kormány elismerné, hogy tudomása volt a kitiltottakról és nem ilyen olcsó "elveszett a postán a levél" dolgokkal néznének hülyének, Vida Ildikó ügyét egy független bizottság vizsgálná és nem saját maga lenne a vizsgálat vezetője, emellett a kormány nem terelne hazudozna össze vissza, hanem összeszedetten fellépne az ügyben..
ezek közül a minimum az lenne, hogy vizsgálatot indítanak.. vajon miért fáj nekik a független vizsgálat, ha V.I.-nek nincsenek piszkos ügyei?
Ostoba és tudatlan ez a buta kérdező provokációja!
Pont az amcsiknál NAGY az ártatlanság VÉLELME!
lehet, hogy lejáratásról van szó, de mindenképp óvodás dolog ez a bujdosás Vida részéről az elején, óvodás dolog a kormány részéről a terelés és hazudozás, óvodás dolog hogy egymásnak ellent mondó információkat adnak közzé, és amikor logikai ütközések vannak akkor "elveszett a levél a postán" (én utoljára általánosban érveltem ilyen hülyeséget: elvesztettem az ellenőrzőm amiben a jegy volt..)
akármi is van a háttérben ezek a vezetők képtelenek politikailag szakerűen kezelni az ügyet, ami elgondolkoztat, hogy irányíthatják ilyen infantilis óvodás szintű emberek az országot.. -.-
Milyen indokkal "fejezik le" a VAV előkét?
Mert amcsi azt modta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!