Erről a videóról mit gondoltok? Árverezés? Jogállam?
http://www.youtube.com/watch?v=HZuoFtkN3f4&feature=player_em..
Ezért miért nem szerveznek a nagy humanisták, jogvédők és liberálisok tüntetéseket?
Ha néhány ember felvonul tüntetni vagy ki meri ejteni a száján a "zsidó" és "cigány" szavakat az médiabotrány, emberiségellenes gaztettnek számít!
És hogy az egész ország maffiakézen van, olykor állami szinten, politikusok részvételével is az nem zavar senkit?
A "rasszizmussal" foglalkozni, ellentüntetéseket szervezni drága pénzért kötelességünk; de ez viszont helyénvaló dolog?
Miért nem ez ellen megy az agitáció?
(A köpködő, mocskolódód kommenteket mellőzzük, mert nem vagyok sem jobbikos, sem kurucinfós és semmi más; csak egy munkás, akinek kezd elege lenni sok mindenből és próbál válaszokat találni)
Én nem értek a bank dolgokhoz, és gondolom egy nugdíjas sem nagyon, úgy hogy nem is nehéz átvágni eg öregnek a fejét.
Az meg a másik, hogy egy öreget akkor sem lakoltatnék ki. Hova menjen, mit csináljon? És főleg egy tasnádi féle bűnöző mit keres itt? Mit keres szabadlábon?
Arról godnolom tudtok, hogy miután megfenyegette tasnádi azt az embert, a yardok az adatokat is felírták, no comment....
És most ne azzal gyertek, hogy jogszabály így meg úgy, hanem az emberi oldalát.....nem hiszem el, hogy nem tudjátok magatokt beleélni annak az öregnek a helyzetébe.
Igen, elfogult vagyok én is, mert nem hiszem hogy a bankok és az igazságszolgáltatás mindig igazságosan járna el, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!