Erről a videóról mit gondoltok? Árverezés? Jogállam?
http://www.youtube.com/watch?v=HZuoFtkN3f4&feature=player_em..
Ezért miért nem szerveznek a nagy humanisták, jogvédők és liberálisok tüntetéseket?
Ha néhány ember felvonul tüntetni vagy ki meri ejteni a száján a "zsidó" és "cigány" szavakat az médiabotrány, emberiségellenes gaztettnek számít!
És hogy az egész ország maffiakézen van, olykor állami szinten, politikusok részvételével is az nem zavar senkit?
A "rasszizmussal" foglalkozni, ellentüntetéseket szervezni drága pénzért kötelességünk; de ez viszont helyénvaló dolog?
Miért nem ez ellen megy az agitáció?
(A köpködő, mocskolódód kommenteket mellőzzük, mert nem vagyok sem jobbikos, sem kurucinfós és semmi más; csak egy munkás, akinek kezd elege lenni sok mindenből és próbál válaszokat találni)
Nem kell felelőtlenül tudatlanul hitelt felvenni, meg felélni a jövőt 30 évre előre! Felnőtt emberek hozzanak felelősségteljes döntést!
Te viszont nem tudatlan vagy, hanem ostoba.
Egy 99 éves nyugger aki semmit nem ismer a világból.
MINDENHOL A VILÁGON HITELBŐL KEZDIK AZ ÉLETET A FIATALOK.
Te ostoba, szerinted a mai keresetek mellett 50-60 évesen lehetne lakást venni, mert nem úgy van mint a múltrendszerben. 60 évesen kellene házasodni, gyereket nevelni?
első mennyire gyökér.
honnan veszi, hogy 100millás hitelekből árvereznek meg többszázmillás házakat.
A legtöbb edsetben 5-10millát vesz fel az ember és azt sem tudja visszafizetni, amikor megkétszereződik a fizetési részlete vagy kirúgják. tele van ilyenekkel az ország. szánalmas vagy.
Drága barátom, nagyon mellényúltál velem... Nem vagyok se ostoba, se nyugger! Konkrétan pénzügyben dolgozom már meglehetősen régóta, a lakáshitelezésekhez végtelenül sok közöm van szakmailag, és látom hogyan vették fel az emberek tömegével!!!! Ha volna valami fogalmad a VILÁGRÓL, akkor tudnád, hogy az emberek tőlünk nyugatabbra (és most nem az amerikai elmebeteg ingatlan ügyekre gondolok) 50%-os önrésszel ugranak bele lakásba, és a hitelre biztosítást kötnek, hogy ha gáz van nem bukják be! Nem vesznek habokra lakást, az emberek többsége bérel. Ez csak Magyarországon van, hogy mindenki saját lakást akar. A kommunizmus után lehetett végre magántulajdon, és ez egy beidegződés, hogy legyen a NEVEMEN lakás... Ugyanúgy vesznek lakást, ahogy tolják ki kettesével hitelre a plazma tv-ket!!! Mindenki a szomszédnak, meg az ismerősöknek meg akarja mutatni, hogy mekkora ember... Itthon az emberek 99%-a többet akar mutatni, mint amije van.
Szerinted, az felelősségteljes döntés, hogy két ember két gyerekkel bevállal 30 év hitelt havi 150 ezres törlesztővel 300-as összfizetés mellett? Mindezt egy 70nm-es lakásra, amit bérelhetnének 80-100-ért havonta??? Bebukják, BAR lista, és még a gyerekek is fizethetnek a semmire! Ha meg bérelne, és gáz van, akkor nem bukta el a sajátját. Ha viszont tényleg tudná fizetni a 150-et havonta, akkor havonta elteszi a bérleti díj és a képzeletbeli törlesztő különbözetét, mondjuk 70 ezret, ami egy év alatt 840 10 év alatt van 9 milliója, és csak 6-7 milliót vesz majd fel, és akkor tuti, hogy tudja fizetni, és nem b@szta el még a gyerekek jövőjét is sőt!!!! Na ez lenne a felelősségteljes viselkedés! De nem, mert agyuramisten de rögtön, nekik rögtön kell a lakás 10-20% önerővel... Na ez az eredmény.
Abban hogy hogy és mennyi hitelt vesznek fel felelőtlenül igazad van. Abban is van valami amit a bérlésről írsz. Végtére is a te területed.
De szüleimnek volt saját lakása a kommunizmusban (nem a legszerencsésebb belső elosztású de nagy külvárosi kertesház erékélyel Miskolcon) Pedig bőven kommunizmus volt amikor elkezdték a nagybetűs életet.
Nagyszüleimnek is volt saját lakása, és biztos vagyok hogy a honfoglalás kora óta nem sátorban laknak az őseim.
Szóval engedje már meg a magasságos gazdasági helyzet, meg az a búval b_szott életszinvonal hogy nekem is legyen egy saját lyuk ahova HAZAmehetek, és OTHONNAK nevezhetek.
10.04 vagyok, az előzőt 9.59-nek írtam.
És amit 10.02 mondd az is nagyon igaz, ha nem lenne kilakoltatás, és nem venné vissza a bank, akkor vajon hányan sz@rnának fizetni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!