Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ellenzik a segélyeket...

Akik ellenzik a segélyeket vagy éppen a feltétel nélküli alapjövedelmet, és támogatják a közmunkát, mikor vallják be, hogy ezt rosszakaratból teszik?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el nekik, hogy csak hülyék. Megalázással akarnak nevelni, tudd, hol a helyed! Bárki, aki közelről ismeri a közmunkát, tudja, hogy értelmetlen. Az ember, akit kidobnak a szerelőüzemből egy új gép miatt, sepregetheti a leveleket az utakon. Van persze fújógép is, de a főnökök nem engedik túl gyakran, hogy használják, mert azzal öt söprögető munkáját is el lehet végezni, és akkor az embereknek dologtalan, unatkozó, sőt ücsörgő közmunkásokat kéne látniuk! Stb.

2014. nov. 4. 18:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
48%

Ilyen formában nincs sehol a világban közmunkaprogram.

Nyugaton közmunkát elitélt, szabadségvesztett, emberekkel végeztetnek ingyen vagy éhbérért.

Ez "Hajrá Magyarország hajrá Magyarok/Magyarország ismét jobban teljesit,, és bandája találmánya.

Megmondom neked őszintén ,azon én roppant módon csodálkozom ,hogy az elmúlt 4évben ez senkinek se szúrt szemet a nagyvilágban vagy az emberi jogi bizottságban

hogy Magyarországon lábbal tiporják a szegény embereket és azok személyiségi jogait.2018ra pedig(úgy tervezik) elveszik az összes támogatást hogy mindenkit az utcára kényszerítsenek akinek nincs munkája értelmetlen fölösleges megalázó munkák végzésére.Hát ilyen a világon nincs.

Ilyenre sehol sem kényszerithetnek...Egyszerűen nem létezik ilyen...

Azért is furcsa a számomra mert a média Magyarországon állandóan azt szajkózza hogy az ember a legnagyobb érték.Hát Magyarországon nem az biztos.Nekem meg úgy tűnik hogy állatnál is értéktelenebbek vagyunk ebben az országban.Cáfolj meg ha nem így van.

Arról nem is beszélve hogy ma reggel hallgattam a kossuth-ot és volt pofájuk azt mondani(már megint) hogy Magyarországon ismét csökken a munkanélküliség 25000 új közmunkás alkalmazásával :-D

HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK

EURÓPA ISMÉT JOBBAN TELJESIT

HÁLA Európa újcsodafegyverének az Orbán-féle közmunkaprogramnak.

Juncker hálaódákat zeng rólunk hogy kifejlesztettük e csodát,amivel megmenthetjük a világot :-)

20év mulva a wikipédián ennyi marad a lexikonban a fideszből "Orbán-féle közmunkaprogram,, :-D

2014. nov. 29. 08:14
 42/42 anonim válasza:
Hagyuk mar akinek nincs munkaja 20 000 ezer forintos segejt kap de azt is csokentik 15 000 mire eleg szerintem semire de azt is cssk igy kaphatjak az emberek ha 1 evben dolgoznak 1-3 honapot ha nincs bedolgozva a napjuk akkor nem jar nekik.szerintem nem ez viszi csobe az orszagot hanem a politikusok .
2015. jan. 28. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!