Akik ellenzik a segélyeket vagy éppen a feltétel nélküli alapjövedelmet, és támogatják a közmunkát, mikor vallják be, hogy ezt rosszakaratból teszik?
Ilyen formában nincs sehol a világban közmunkaprogram.
Nyugaton közmunkát elitélt, szabadségvesztett, emberekkel végeztetnek ingyen vagy éhbérért.
Ez "Hajrá Magyarország hajrá Magyarok/Magyarország ismét jobban teljesit,, és bandája találmánya.
Megmondom neked őszintén ,azon én roppant módon csodálkozom ,hogy az elmúlt 4évben ez senkinek se szúrt szemet a nagyvilágban vagy az emberi jogi bizottságban
hogy Magyarországon lábbal tiporják a szegény embereket és azok személyiségi jogait.2018ra pedig(úgy tervezik) elveszik az összes támogatást hogy mindenkit az utcára kényszerítsenek akinek nincs munkája értelmetlen fölösleges megalázó munkák végzésére.Hát ilyen a világon nincs.
Ilyenre sehol sem kényszerithetnek...Egyszerűen nem létezik ilyen...
Azért is furcsa a számomra mert a média Magyarországon állandóan azt szajkózza hogy az ember a legnagyobb érték.Hát Magyarországon nem az biztos.Nekem meg úgy tűnik hogy állatnál is értéktelenebbek vagyunk ebben az országban.Cáfolj meg ha nem így van.
Arról nem is beszélve hogy ma reggel hallgattam a kossuth-ot és volt pofájuk azt mondani(már megint) hogy Magyarországon ismét csökken a munkanélküliség 25000 új közmunkás alkalmazásával :-D
HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK
EURÓPA ISMÉT JOBBAN TELJESIT
HÁLA Európa újcsodafegyverének az Orbán-féle közmunkaprogramnak.
Juncker hálaódákat zeng rólunk hogy kifejlesztettük e csodát,amivel megmenthetjük a világot :-)
20év mulva a wikipédián ennyi marad a lexikonban a fideszből "Orbán-féle közmunkaprogram,, :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!