Akik ellenzik a segélyeket vagy éppen a feltétel nélküli alapjövedelmet, és támogatják a közmunkát, mikor vallják be, hogy ezt rosszakaratból teszik?
Attila László-tól kaptam ezt a gyönyörű privát üzenetet: Igenis én kampányolni fogok a FNA mellet és kiállok érte mert tudom hogy egyszer be fogják vezetni akár tetszik neked akár nem. Azt mondasz amit akarsz le vagy te sza...
Üzenném neki ne privátba írogasson ha nem meri a mocskos írásait ide ki tenni akkor halgasson és hogy én nem fogok egy ingyenélőt se el tartani azért mert neked büdös a munka. Húzz el dolgozni mint más tisztességes ember.
#10/14, nek, na annak idején engem se vettek fel a Suzuki gyárba, pedig megírtam a tesztet, ami jól sikerült.
Hiába voltam 2szakmával, tapasztalattal rendelkező,fiatal agilis, a felvételt végző embert,irodakukacot ez nem hatotta meg.
Arra viszont emlékszem, hogy a szomszédos közeli városból, Párkányból,/szlovákia/ 5-6főt is fel vettek,
alkalmaztak.
Nem csodálkoznék ha már Romániából is toboroznának munkaerőt, ezt nem azért teszik mert mi nem tudunk vagy nem akarunk melozni,2műszakban, hanem érdekből, na és a románok olcsóbban elvállalnak minden plusz munkát is.
Pártunk és a kormányunk célja,a másodrendű leszegényített közmunkások megalázása,alacsonyabb bérért való foglalkoztatása, pl.iskolákban, intézményekben a takarítónők, az ökinél a varrónők mind közmunkások, 50600ft/hó fizetésért dolgoznak.
A segélyeket fht.t várhatóan meg fogják vágni,átcsoportosítják, majd ha senki nem fog tiltakozni, tüntetni 1-2év múlva meg is szüntetik.
Úgy látszik a stadionok, a szökőkutak, sétálóutcák fontosabbak mint 300-400ezer ember léte, megélhetése.
Ezen az országon csak az FNA segithet nem pedig a közmunka.Ugyanis akömunka is csak alkami jogviszony és nem jut belőle mindnekinek.Én nemis értem hogy gondolta ezt Orbán mester.H..jének nézi ez az embereket vagy p..cs?
Operátornak sem fognak felvenni mindenkit .Oda ugyanis a fiatal ügyes gyors esetleg erős emberek kellenek .No és mi lesz azokkal akik nem rendelkeznek efféle tálentumokkal?Arrol meg ha öregszünk nem tehetünk(sok helyen pedig a kor is kizáró ok
Azért mondom hogy nem érdemes ezen vitázni.
Mindenképpen szükséges egy fix havi átlagjövedelem ugyanis lakni mindnekinek kell valahol a (csekkek pedig ugye havi rendszerességgel visszatérnek) enni kell valamit ez is visszatérű dolog amig a földön élünk.ugyhogy egyértelműen be kell vezetni be fogják vezetni idő kérdése,hiszen még mindig rengeteg a munkanélküli és ha az Orbánon múlik akkor ez nem is fog változni,mert csodát egyik semfog tudni tenni hiába is erőlködik.
FNA esetében a folyamatosságon van a hangsúly hogy meglegyen minden hónapban a folyamatos bevételi forrás
amiből ki lehet fizetni a lakbért (rezsit) meg az ennivalót.
A vén majomnak meg üzenem hogy nekem ne dumáljon.Majd én tudom mit akarok .Őt kéne kitiltani.. nem innen..Ha nem erről a bolygórol :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!