Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kéne vasárnap a boltokat...

Miért kéne vasárnap a boltokat bezárni?

Figyelt kérdés
Ugye nem valami egyházi oka van, ergo "Vasárnap az Úr napja!" Ugye ennyire nem debil a KDNP? Gazdaságilag miért érné meg? Mert szerintem semmiért.(A kérdéssel nem a vallást akarom kritizálni)

2014. nov. 3. 01:45
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

# 40/40 Időpont ma 17:34

Ne aggódj, a leépítések után, majd egész héten otthon lehetnek, nem csak vasárnap :-)

2015. márc. 4. 17:57
 42/44 anonim ***** válasza:
17.34, tudod, az ilyen helyeken dolgozik sem heti hét napot dolgoznak, hanem kapnak szabadnapot a hét közben...
2015. márc. 4. 20:43
 43/44 bence4 válasza:
milyen okosak akik még életükben nem dolgoztak hétvégén.
2015. márc. 8. 19:23
 44/44 anonim ***** válasza:
én pl. dolgoztam. valamint munkaszüneti napokon is. folyamatos műszakban voltam, s jobb is volt, hogy nem kellett mindenre szabadságot kérni. vasárnap kb. semmit nem lehetett intézni...ne csináljunk már úgy, mintha aki vasárnap dolgozik, az heti hét napot dolgozna...
2015. márc. 8. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!