Magyarországon születtem,és magyar állampolgár vagyok.De ezzel nem szoktam foglalkozni,csak akkor hozom szóba,ha valaki megkérdezi.Nem ez a legfontosabb dolog az életben.
2010. jan. 26. 15:33
3/39 anonim válasza:
cigany, zsido, ameriakai , arab nem lehet magyar.. barki mas igen :))))
2010. jan. 26. 15:36
4/39 anonim válasza:
attól hogy azt gondolja mint az előző válaszoló írt :D Sajnos
2010. jan. 26. 15:39
5/39 anonim válasza:
Elég provokatív a kérdés, főleg így nagybetűvel írva a magyart. A másodiknak van igaza. Az a magyar, aki magyar állampolgárként van bejegyezve.
Ez elég egyértelmű, nem kell ragozni.
2010. jan. 26. 15:41
6/39 anonim válasza:
Nagyon sok itt az állampolgár, sokuk mégsem igazán magyar. Nem ismerik a magyar történelmet, esetleg nem is érdekli őket, nem tudják rendesen használni a magyar nyelvet, és nem érdekli őket a többi magyar ember, és a haza sorsa, csak a saját életük.
Igen, lehetséges, hogy ezeknek az embereknek a személyi igazolványán is az szerepel, hogy magyar állampolgárok, de hogy nem igazán magyarok, az is biztos. Ahhoz ennél több kell.
2010. jan. 26. 15:41
7/39 anonim válasza:
cigány amerikai stb.. hogy a fa.szba lehetne már magyar kedves előző????
2010. jan. 26. 15:42
8/39 anonim válasza:
En legalabb büszken dolgozom es nem a mas penzet lopom.. vagy azt kene szerinted? A szoc. hivatalban tarhalni levett arannyal a nyakbol, es az autot a sarkon hagyva, eljatszva, hogy semmi penzem???? Bar lehet en vagyok nacionalista gondolkodasu, de ezt az orszagot fejleszteni kene, nem meg jobban lehuzni, en megteszem a reszem fizetem az adom... Es ÖK?
2010. jan. 26. 15:42
9/39 anonim válasza:
A magyar állampolgár =/= magyar. Szerintem attól lesz magyar, hogy annak érzi magát, és nem tesz a magyar nép ellen, hanem pont ellenkezőleg.
2010. jan. 26. 15:43
10/39 anonim válasza:
Ezen a kérdésen azok szoktak agyalni, akik sok rosszat tettek az ország ellen, vagy mint politikus, vagy mint az őket megválasztó ember személyében!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!