Sokan miért "kergetik" a tolvajkergetőket?
20.38
A kérdező csupán nem érti, hogy miért baj ha valaki bűnözőkre vadászik. Én sem értem, amikor ez csak egy reakció egy olyan problémára, amely ha megtörténik, akkor károsulton senki sem segít.
A tolvajkergetők teljesen beleférnek a jogállamba.
Eddig nem öltek meg senkit, nem vertek agyon senkit, nem zártak be senkit.
A rendőrök munkáját segítették.
Magyarországon kevés a rendőr, sok a lopás.Emiatt logikus, hogy létrejönnek önvédelmi civil szervezetek.
Ezt nevezhetnénk úgy, mint a társadalom immunrendszere.
"Bűnözőket minden országban csak a rendőrség foghat el."
Ha ez Magyarországon is így lenne, akkor nem lenne szükség többek közt a Tolvajkergetőkre sem. Nem mondhatom, hogy a magyar rendőrség egyet sem kap el, de a piti kis tolvajokkal túl kegyesen bánnak (pl pár óra múlva szabadok), valódi büntetésig alig jutnak el, megússzák egy kis ejnyebejnyével és felfüggesztettel, akár sokadjára is (a felfüggesztés ideje alatt természetesen "mintapolgárok").
Csak épp kétszer is "rasszista baromnak" nevezted.
Téged ezen a fórumon mindenki utál, gondolkozz el, miért.
12.34
értem. majd magamba nézek. de ezek szerint szerinted se náciztam vagy fasisztáztam, ahogy azt az imént állítottad?
18.16
a két dimenziós rajzfilmfigurák világában helyes is az érvelésed. de a valóságban ha valaki azt mondja hogy A rossz, akkor a vele nem koherens B nem feltétlenül jó. logikai alapismeretek kezdőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!